Põlvas sai avaringis Coopi vaid minimaalse paremusega võitnud Kehra algedu ja hoidis pidevalt ühe- või kaheväravalist vahet. Heas hoos olid võõrleegionärid Uvis Strazdinš ja Dmõtro Jankovski. 16. minutil suutis Coop mänguseisu viigistada, kui Otto Karl Kondi ja Tõnis Kase tabamustest tuli 9:9.

Kehra rebis uuesti paari väravaga eest, aga tubli võitluse järel jõudis Coop 25. minutil Kase viskest 14:14 viigini. Poolaja lõpul lõhkusid võõrustajate mängu eemaldamised ning Kehra ääremängijad viskasid neli vastuseta väravat – Strazdinš kaks ja Kaspar Lees kaks. Vaheajale mindi Kehra 21:16 eduseisul, Strazdinš ja Jankovski olid kahe peale visanud 13 väravat.

Teisel pooltunnil hakkas Kehra vahet kasvatama, Coop oli raskustes pallide võrku saatmisega – esimese veerandtunniga visati vaid viis väravat. 45. minutil tuli Leesi tabamusest seisuks juba 31:21. Noored põlvalased aga nii lihtsalt ei murdunud, kaotusseisust 23:33 tehti viie minutiga 7:2 vahespurt ja vahe oli viis väravat.

Üllatust siiski ei sündinud ja Kehra võttis 36:32 võidu. Jankovski viskas võitjate kasuks üheksa, Strazdinš seitse ning Lees viis väravat. Tasub märkida, et Kehra neli välismängijat tabasid kokku 23 korda. Coopi poolel jäi Kase arvele üheksa väravat, Priit Jõks lisas kuus ja Mathias Rebane viis tabamust.

Tapal oli külalismeeskond püüdmas hooaja esimest võitu, senine ainus punkt tuli tabelisse just avaringimängust Tapa vastu. HC Viimsi/Tööriistamarket saigi paremini minema, pidurdamatu oli Andre Sild, kelle kolme tabamuse järel juhiti 3:1. Mihkel Vaher tabas veel karistusviske, kuid tapalased tegid seepeale 4:0 vahespurdi ning läksid omakorda ette 5:4.

Nüüd jätkus mäng pikalt käsikirja järgi, kus Tapa asus juhtima ja Viimsi koheselt viigistas. 17. minutil viis Rail Ageni aga külalised 9:8 ette, Vahur Oolup eksis karistusviskel ning Sild tegi 10:8, ent Tapa jõudis Endrik Jaanise ja Gert Trofimovi väravate abil jälle viigini. Siis spurtis Viimsi – Aleksander Oganezovilt üks ja Agenilt kaks tabamust.

Edu hoiti poolajavileni ning Viimsi juhtis puhkepausile minnes 16:13. Riietusruumist väljus parema hooga Tapa ning Marek Palmsalu kaks väravat ja Jaanise täpne karistusvise tõid tabloole jälle viigi! Viimsilased said korraks veel ette, kuid Tapa tegi uue 3:0 spurdi ning Jaanise viskest tuli 19:17 – esmakordselt enam kui minimaalne edu.

Nüüd oli Viimsi kord ja esiteks keerati oma värav kaheksaks minutiks lukku, teiseks jõuti viigini ning mindi juhtimagi. Lõpuminutid möödusid ülimalt haaravas heitluses – kord üks meeskond peal, siis teine. Pikema kõrre tõmbas Viimsi ning kirjutas tabelisse esimese võidu tulemusega 29:27. Ageni viskas üheksa ja Sild seitse väravat, kaotajatest olid täpsemad Marten Saar kuue ja Raimond Himma viie tabamusega.