Patrail ja Hannover-Burgdorf teenisid võõrsil valusa 26:27 kaotuse HC Erlangenilt. Seejuures viskas Erlangen võiduvärava viis sekundit enne kohtumise lõppu. Patrail kaasa ei teinud. Dener Jaanimaa viskas kaks väravat, kui MT Melsungen jäi võõrsil 22:27 alla HSG Wetzlarile.

Liigatabelis on Hannover 22 punktiga kuues ja Melsungen 15 punktiga 11. kohal. Juhib 35 silmaga Flensburg-Handewitt.

Saksamaa esiliigas olid eestlaste klubid edukamad. Võidurõõmu said maitsta Jürgen Rooba ja Karl Roosna.

Mõlemad visked tabanud Rooba viskas kaks väravat, kui HSG Nordhorn-Lingen SG BBM Bietigheimi 30:28. Karl Roosna väravaarvet ei avanud, kui Esseni TUSEM oli kodus 29:25 üle Ludwigshafen-Friesenheimist.

Vigastatud Karl Toomi tööandja TV Neuhausen 1893 viigistas Rostocki Emporiga 28:28. Janar Mägi kolmest väravast ei piisanud, et EHV Aue suudaks võõrsil enamat 25:29 kaotusest Dessau-Rosslauerile.

Liigatabelis on eestlaste klubidest kõige kõrgemal kaheksandat kohta hoidev Nordhorn-Lingen. Aue on 11., Essen 18. ja Neuhausen 19. ehk eelviimane.

Rumeenia kõrgliigas teenis Eesti koondise joonemängija Martin Johannsoni klubi teise järjestikuse kaotuse, kui Bukaresti Steaua jäi 19:24 alla Bukaresti CSM-ile. Johannson viskas ühe värava. Steaua on 14 meeskonna seas kaheksandal kohal.

Andris Celminš viskas neli väravat, kui Slovenj Gradec 2011 kaotas Sloveenia meistrivõistlustel võõrsil Trimo Trebnjele 22:25. Tabelis on Slovenj Gradec tosina meeskonna seas 10. kohal.

Armi Pärdi koduklubi Massy Essonne sai Prantsusmaa esiliigas taas kaotuse, kui jäi 25:30 alla Billeres Pau Pyrenees'le. Pärt skoori ei teinud. Tabelis on Massy 22 punktiga teine ja kaotab liidrikohta hoidvale Tremblay'le kahe silmaga.

Soome kõrgliigas ei teinud Valdar Noodla skoori, kui Helsingi Dicken alistas AIFK 31:24. Sten Toomla koduklubi GrlFK teenis läinud nädalal viigi ja kaotuse. Toomla viskas kolm väravat, kui GrlFK jäi 22:33 alla liidrile Riihimäki Cocksile ja kaheksa väravat, kui tema koduklubi viigistas 28:28 BK-46-ga.

Tabelis on Dicken kümne meeskonna seas 4., GrlFK 5. ning Ardo Puna ja Taavi Tibari tööandja Siuntio 6. kohal.