Kehra resultatiivseim oli 7 väravat visanud Uku-Tanel Laast. Indrek Normak lisas 5 ning Kaspar Lees ja Siimo Tänavots 3 tabamust. Viimsi kasuks viskasid Siim Pinnonen ja Robin Oberg 6 väravat. Rail Ageni lisas 4 tabamust.

Kehra peatreener Indrek Lillsoo tõdes, et seeria kolmanda kohtumise pingelisus sobitus kogu pronksiseeria iseloomuga väga hästi. "Sellisel hetkel hakkas oma rolli mängima juba väsimus ja see, kes külma pead suudab säilitada."

Kehra suutis teisel poolajal tulla välja neljaväravalisest kaotusseisust. Meeskonna puurisuul mängis hiilgavalt vanameister Mikola Naum. "Mikola mängis kohtumise lõpu väga kindlalt. Võib-olla Viimsi põles natuke viimasel kümnel minutil üle. Nad lõhkusid ise oma mängurütmi ära ja me tulime mängu tagasi."

Hooajale tervikuna vaatas Lillsoo tagasi kahetiste tunnetega. "Esimesel poolaastal toimis kõik üle ootuste hästi ja saime karika ka kätte. Karikavõit kruttis meie ootused üles, aga selge on see, et hooaja teise poole ja eriti play-off'i rikkusid vigastused. Vasakukäelised olid meil mängust väljas see lõi meil mänguplaani sassi."

Viimsi peatreener Ain Pinnonen ütles, et viimases pronksimängus lõhkus tema hoolealuste mängurütmi suur karistusminutite. Nii tuli kolmandat aastat järjest leppida neljanda kohaga. "Meestel oli rinnaesine medaliks valmis, aga seekord veel ei saanud. Loodame järgmisel aastal!"