Juba Bukarestis maandunud ja koduklubi Steauaga kolmapäevaseks SEHA-liiga mänguks valmistuv Eesti koondise kapten Martin Johannson: "Saime üle pika aja – üle üheksa kuu oli möödas – jälle koondisega kokku eelmisel nädalal ning ühine keel, vana hea positiivne meeleolu ja vendlus ei võtnud kaua aega, et välja ilmuda. Polnud vahet, kas tegu oli mõne debütandi või juba veteraniga, sära ja tahtmist võis kõigi silmis piisavalt näha.

Aga nädal oli siiski eriline, sest kogunesime esimest korda uue peatreeneri Thomas Sivertssoni käe alla. Esimesed muljed on väga head – Thomas meeldib nii inimese kui treenerina kõigile, pöörab tähelepanu igale pallurile personaalselt, innustab, annab näpunäiteid või küsib arvamustki. Samuti olid taustatöö ja analüüs enne igat mängu muljetavaldavad.

Tulemused jäid küll numbriliselt tagasihoidlikuks, kuid ma arvan, et astuti nii mõnigi vajalik samm uue vundamendi valamiseks edasi. Nüüd lihtsalt peavad poisid ise õpitud asjadele edasi mõtlema ja klubides kõvasti tööd tegema. Ja loomulikult, kõige tähtsam – terved püsima! Tunneli lõpus kerge valgus paistab, paranenud tingimused ja eesootavad koosveedetud treeningtunnid peaks hakkama mingil hetkel vilja kandma."

"Esimese nädala kohta oli tip-top nii meeste endi kui ka Thomase arvates. Seega töötame edasi ja ehk saabub ükskord päev, mil hammustame kõvemaid pähkleid, kodusaalis vähemalt. Eile oli saalis toetus ja kaasaelamine suurepärased, mille eest täname südamest publikut ja püüame juba kevadel anda neile põhjust ka pärast lõpuvilet rõõmust rõkata! lõpetas Johannson.