Seni täiseduga olnud meeskondade duellis läks Serviti kehralaste vastu poolajavileks ette 12:10 ning võitis kohtumise 29:24. Serviti resultatiivseim oli Henri Hiiend kümne ning Kehra/Horizon Pulp&Paperil Uku-Tanel Laast kaheksa tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Lõpliku vahe tegime sisse teise poolaja esimese viie minutiga. Kehra kasutas rünnakul väravavahi asemel harjumatult seitsmendat väljakumängijat, kuid sellest polnud abi. Meil esitasid hea partii puurilukk Eston Varusk ja Henri Hiiend, kes mõlemad tegutsesid hea protsendiga ning kiita tuleb ka Margo Piksöötu. Meie jaoks oli löögiks see, et kohe matši alguses pidi väljakult lahkuma kehva enesetunnet kurtnud Ardo Puna. Aga mäng oli iseenesest võrdne ja võit põhikonkurendi üle maitseb alati hästi. Kohtumine näitas, et liigume õiges suunas.“

Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Jüri Lepp: „Meil oli seekord kasutada vähe tagamängijaid, mistõttu polnud võimalik eriti vahetusi teha. Serviti küll juhtis enamuse ajast, kuid ka meil olid omad võimalused. Esimese poolaja lõpus kaotasime palli, mille järel vastane karistas meid kohe kiirrünnakuga ära. Seejärel tegime uue rumala otsuse ning jäime poolajaks kahega taha, kuigi esimene pooltund oleks võinud ka viigiliselt lõppeda. Teise poolaja alguses ei realiseerinud me arvulist ülekaalu ning mäng läkski käest. Meil on viimasel ajal olnud tihe graafik, millest mehed pole taastunud. Tõsi, vigastatuid on ka Servitil, kuid neil on viskajate näol suurem valik. Seekord tegutsesime kaitses nõrgalt, ega tulnud toime Pavel Turajeviga.“

Seitsmenda vooru kohtumisele võrdselt kolme võidu ja kaotusega vastu läinud Viimsi/Tööriistamarketi ning Aruküla vastasseis kulges tõusude ja mõõnadega. Võõrustajad Viimsist võitsid avapoolaja 18:14, kuid peagi pärast pausi vähendasid külalised kaotusseisu ühele väravale. Mängu lõpp kuulus aga Viimsi/Tööriistamarketile, kes teenis turniiritabelisse kaks punkti juurde tulemusega 40:30. Võitjate suurimad skooritegijad olid Rasmus Peterson ja Tarmo Ulla üheksa ning kaotajatel Andre Sild kümne väravaga.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: „Tegime õnnestunud vahetusi ning olime viimasel veerandtunnil vastasest värskemad. Samuti sattus väravavaht Siim Patrael heasse hoogu ja kaitse hakkas paremini toimima. Mäng kulges üldiselt tõusude ja mõõnadega, millest paljuski aitasid meid välja tulla Aleksander Oganezov ning Rasmus Peterson.“

Aruküla juhendaja Toivo Järv: „Ajasime neid kogu mängu taga ning teisel poolajal jõudsime ka ühe värava kaugusele, ent rohkemaks ei jätkunud jõudu. Põhimehed olid väsinud ja pingimehed ei vedanud seekord välja. Lõpus tegime palju tehnilist praaki ning vajusime moraalselt ära. Kahju, et vahe nii suureks venis, kuid õnneks tabeliseis pole meie jaoks laita.“

Tabeliseis 7. vooru järel: Põlva Serviti 14, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 12, Värska Originaal 10, HC Viimsi/Tööriistamarket 8, Aruküla SK 6, Viljandi HC 4, SK Tapa 1, Audentes 1 punkt.

Tulemused:

Põlva Serviti – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 29:24 (12:10)

Põlva Serviti: Henri Hiiend 10, Pavel Turajev 5, Henri Sillaste 5, Margo Piksööt 5, Grazvydas Sereicikas 2, Tauri Volt 1, Tõnu Jõks 1.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper: Uku-Tanel Laast 8, Marko Slastinovski 6, Jürgen Rooba 3, Viktor Skrõpak 3, Maksim Meier 2, Rando-Juku Sirkas 1, Kaspar Lees 1.

HC Viimsi/Tööriistamarket – Aruküla SK 40:30 (18:14)

HC Viimsi/Tööriistamarket: Rasmus Peterson 9, Tarmo Ulla 9, Aleksander Oganezov 7, Rail Ageni 5, Harri Oberg 3, Risto Sidok 3, Kristen Merila 1, Owe-Martti Lemsalu 1, Risto Kütt 1, Priit Poks 1.

Aruküla SK: Andre Sild 10, Siim-Oskar Oja 5, Helvar Kuhi 4, Rudolf Põld 3, Andres Pukka 3, Mihkel Vaher 3, Rauno Esop 1, Kenneth Hütt 1.