Paraku kaotas Saksamaa superklubi Kiel haaravas poolfinaalis Ungari klubile Veszprem lisaajal 28:31. Seejuures kohtusid Kiel ja Veszprem Meistrite liiga poolfinaalis kolmandat hooaega järjest. Vesprem on pärast tänast kolmest duellist võitnud kaks.

Poolaja 15:12 võitnud Kieli tabas teise poolaja alguses mõõn, kui ligemale kümme minutit püsiti väravata ja lasti Veszpremil 17:15 juhtima asuda. Sel perioodil tegigi Jaanimaa Eesti käsipalliajalugu. Ta pääses kolmeks minutiks mängu, kuid ühegi pealeviskeni ei jõudnud.

Teise poolaja teisel kolmandikul leidis Kiel taanlasest väravavahi Niklas Landini ja horvaadi Domagoj Duvnjaki tabamuste toel taas mängulusti ning poolaja keskel jõuti 19:19 viigiseisuni.

Kui mängitud oli 28 ja pool minutit tegi Duvnjak kauni värava toel Kieli eduseisuks 25:23. Veszpremi poolelt vastas ungarlane Laszlo Nagy ja Kiel sai pikka rünnakut mängida, mis lõppes möödaviskega. Järele jäänud 20 sekundiga suutis sloveen Gasper Marguc viigistada ja kohtumise lisaajale viia. Lisaajal ei suutnud Kiel Ungari klubile enam vastu hakata ja kaotas mängu

Kieli resultatiivseim oli kaheksa väravat visanud serblane Marko Vujin. Duvnjak lisas seitse ja sakslane Patrick Wiencek viis väravat. Veszpremi parim oli kaheksa tabamust kirja saanud serblane Momir Ilic.

Teises poolfinaalis sepistas Poola klubi Kielve Vive Targi väikese üllatuse, kui alistas Euroopa käsipalli rahakaima klubi Pariisi St. Germaini 28:26. 13-kordne Poola meister jõudis Meistrite liiga finaali esimest korda. 2013. ja 2015. aastal võideti pronksmedal.

Meistrite liiga finaal peetakse pühapäeval Eesti aja järgi kell 19. THW Kiel ja St. Germain kohtuvad pronksimängus kell 16.15.