Serviti alistas võõrsil Viljandi HC 42:20 (21:10). Võitjate poolelt viskas Ardo Puna parimana kümme ja kaotajatelt Sten Maasalu kuus väravat.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Vastane oli seekord eriti hambutu. Läksime kohe eest ära ja teine poolaeg möödus juba rahulikult. Kui tavaliselt tegutseb Viljandi kodus hingestatult, siis seekord mingil põhjusel mitte. Enda meeskonnale on sellise mängu põhjal raske hinnangut anda. Enne kohtumist lootsime, et üle pika aja saab väljakul näha Denis Lõokest ja Kristjan Muugat. Lõokene käiski platsil, aga seda nii veerand tundi. Tema tegutsemisega jäin rahule, aga meie põhipuurivaht Eston Varusk esitas taas hea partii. Muuga seevastu ei tundnud ennast veel kõige paremini ning jäi kohtumisest eemale.“

Viljandi juhendaja Marko Koks: „Meil on jätkuvalt probleeme häälestatusega ja taas tuli valus ärakukkumine. Iga mees peaks siiski rohkem enda sisse vaatama ning emotsiooni leidma. Täna kinkisime Servitile tihtilugu palli liiga kergelt ning nad karistasid need eksimused kiiretega ära. See aga halvas omakorda meie enda rünnaku. Kuigi enne korduskohtumist on vahe suur, peame ka seda mängu enda jaoks oluliseks. Nimelt on meil mehed mööda Eestit laiali ja iga mäng kulub kasvõi treeningu eest marjaks ära. Praegu siiski tundub, et Põlvas anname rohkem mänguaega noortele.“

Kehra/Horizon Pulp&Paper oli kodus 34:26 (18:9) üle HC Viimsi/Tööriistamarketist. Marko Slastinovski tõi võitjatele kaheksa ning Harri Oberg kaotajatele kuus tabamust.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: „Mängu algus kulges tasavägiselt, aga siis saime kaitse pidama ning teenisime selle pealt kiirrünnakuid. Teisel poolajal suurendasime oma edu 13-väravaliseks, kuid siis andsid lohakalt tegutsenud varumehed edu käes. Teisalt pole olukord hull, sest pluss kaheksa pealt peame ka korduskohtumisele minema keskendunult. Kokkuvõttes jäin meeskonnaga seekord rahule, sest nii kõva mängu polnud me ammu teinud.“

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: „Esimese veerandtunni suutsime oma mängu mängida, ent siis väsisime ja Kehra läks eest. Aga keskendume korduskohtumiseks maksimaalselt ning loodame, et vastane alahindab meid. Kui me edasi ka ei saa, siis hea mäng annab meeskonnale kindlasti head emotsiooni.“

Serviti ja Viljandi peavad korduskohtumise 22. novembril algusega kell 18 Põlvas Mesikäpa Hallis ning Viimsi/Tööriistamarket ja Kehra/Horizon Pulp&Paper kaks päeva hiljem samal ajal Viimsi Keskkoolis.

Tulemused:

Viljandi HC – Põlva Serviti 20:42 (10:21)

Viljandi HC: Sten Maasalu 6, Robert Lõpp 5, Karl Toom 4, Kristjan Koovit 2, Karl Roosna 1, Mark Lõpp 1, Ott Varik 1.

Põlva Serviti: Ardo Puna 10, Henri Sillaste 6, Andreas Rikken 6, Pavel Turajev 5, Priit Jõks 4, Tauri Volt 3, Grazvydas Sereicikas 3, Tõnu Jõks 2, Henri Hiiend 2, Indrek Neeme 1.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – HC Viimsi/Tööriistamarket 34:26 (18:9)

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper: Marko Slastinovski 8, Uku- Tanel Laast 8, Rando-Juku Sirkas 5, Kaspar Lees 5, Kaimar Lees 4, Viktor Skrypak 1, Mihkel-Matteus Luik 1, Indrek Normak 1, Maksim Meier 1.

HC Viimsi/Tööriistamarket: Harri Oberg 6, Owe-Martti Lemsalu 5, Priit Poks 5, Rasmus Peterson 3, Aleksander Oganezov 3, Rail Ageni 2, Priit Kotsar 1, Risto Kütt 1.