Kehralased alistasid koduplatsil Audentese 39:21 (18:11). Võitjate resultatiivseim oli Uku-Tanel Laast 12 ja kaotajatel Martin Gristsuk kaheksa tabamusega.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: „Vahe oli selge, aga mis siin imestada, sest mehed mängisid poistega. Oleme ka kõvasti trenni teinud ning vorm hakkab tasapisi tulema ja seekordne mäng näitaski seda, et oleme küllaltki heas seisus. Audentes tõsist vastupanu küll ei osutanud, kuid nende ülesandeks ongi ju õppimine.“

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis: „Kehra sai kohe edu kätte, tegi vahe sisse ja hoidis seda lõpuni. Paraku esitasime ise halva partii nii kaitses kui rünnakul. Me ei teinud kokkulepitud asju ning kui viskele jõudsime, siis tabasime vastase väravavahti. Käes on aasta lõpp ning erinevalt koormust saanud mängijad on erineva astmega väsinud.“

Teises kolmapäevases kohtumises alistas Viljandi kodus Värska Originaali 25:24 (13:12). Ott Varik tõi võitjatele parimana kaheksa ning Mihkel Muld ja Robin Oberg kaotajatele võrdselt viis väravat.

Viljandi peatreener Marko Koks: „Oli võrdsete lahing, kus mõlema meeskonna väravavahid seisid puurisuul hästi. Meil võttis Joel Urbel lõpus paar 7-meetri viset ära ning see aitas meie edule kaasa. Tegelikult võinuksime mängu enda kasuks pöörata juba teise poolaja keskel, ent paaril korral ei suutnud me kolmeväravalises eduseisus rünnakuid väravaga lahendada ning lasime vastase järele. Meil esines traditsiooniliselt ka mõõnasid, millest seekord tulime õnneks välja. Lõpus põhikoosseis väsis, sest me ei julgenud tasavägises mängus väga palju vahetusi teha, aga mis peamine, võit tuli ära. Loodetavasti tõstis see meeskonna tuju.“

Värska Originaali juhendaja Rein Suvi: „Viljandi oli meist üle ja tundub, et pärast hooaja kehva algust on nad hea rütmi leidnud. Meie aga ei olnud seekord oma parimal tasemel ning mängisime nii nagu Viljandi lasi. Olen näinud enda meeskonnal paremat emotsiooni ja kiirust, aga nüüd on meil järgmise vooruni kaks nädalat aega see taas leida. Endaga ei saa ma samuti rahule jääda, sest oleksin võinud koosseisuga rohkem varieerida.“

Tabeliseis: Põlva Serviti 18 (9-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 16 (9), Värska Originaal 10 (9), HC Viimsi/Tööriistamarket 10 (8), Viljandi HC 8 (9), Aruküla SK 6 (9), SK Tapa 1 (8), Audentes 1 (9) punkt.

Meistriliiga üheksanda vooru lõpetab 5. detsembril kell 19.00 algav kohtumine HC Viimsi/Tööriistamarketi ja SK Tapa vahel.

Tulemused:
HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Audentes 39:21 (18:11)
HC Kehra/Horizon Pulp&Paper: Uku-Tanel Laast 12, Kaspar Lees 6, Kaimar Lees 6, Rando Juku Sirkas 5, Indrek Normak 3, Indrek Napsep 3, Viktor Skrõpak 2, Maksim Meier 1, Marko Slastinovski 1.
Audentes: Martin Gristsuk 8, Kristjan Ojasaar 5, Andero Kari 2, Andris Celminš 2, Taavi Kallas 1, Tristan Palmar 1, Ingmar Kasuk 1, Risto Ojasaar 1.

Viljandi HC – Värska Originaal 25:24 (13:12)
Viljandi HC: Ott Varik 8, Robert Lõpp 6, Sten Maasalu 5, Madis Parik 3, Karl Roosna 2, Kristjan Koovit 1.
Värska Originaal: Mihkel Muld 5, Robin Oberg 5, Hendrik Varul 4, Raiko Rudissaar 4, Taavi Tilgre 3, Tarmo Salundi 2, Taavi Tigason 1.