Laupäeval avas Steaua võiduarve Rumeenia meistriliigas, alistades kodus CSM Bacau 29:22 (15:12). Kui SEHA-liigas jäi Johannson nullile, siis Bacau vastu viskas joonemängija ühe värava. Steaua on koduliigas kahe vooru järel neljas ja SEHA-liigas kolme mängu järel kõrgel viiendal kohal.

Võidukalt jätkasid Andris Celminš ja RK Maribor Branik, olles 23:20 (12:9) üle mullusest Sloveenia meistrivõistluste neljandast tiimist RD Koper 2013 ning tõustes liidriks. Eestlase arvele kirjutati kaks tabamust. Hollandi meistrivõistluste avavoorus viskas Jesper Bruno Bramanis kolm väravat kui tema HV KRAS/Volendam kaotas DFS Arnhemile 28:35.

Islandi kõrgliigas debüteeris Akureyri HF-i eest Marius Aleksejev, kes tegi viis tõrjet, kuid ei suutnud meeskonda derbi-mängus KA Akureyri vastu päästa 27:28 (11:16) kaotusest. Alina Molkova meistriliigadebüüt jäi veel ootele ja suvel Reykjaviki Valurisse siirdunu viskas neli väravat duubelnaiskonna eest 24:25 (11:11) esiliigakaotuses UMF Aftureldingi vastu.

Saksamaa madalamates liigades võideti viiest mängust neli

Astme võrra allpool oli eestlaste jaoks ses mõttes huvitav nädal, et Dener Jaanimaa käis 2. Bundesligas väljakul kaks korda, samas kui Karl Toomi TV Emsdetten oli mänguvaba. TuS N-Lübbecke sai kindla 36:28 (21:13) koduvõidu Wilhelmshavener HC üle, kuid kaotas laupäeval samuti kodusaalis 25:26 (9:13) Karl Roosna endisele koduklubile Esseni TUSEM.

Kui teisipäeval märgiti Jaanimaa nime taha resultatiivsuspunkte vaid 1+1, siis Esseni vastu viskas Eesti mullune parim käsipallur kuus väravat ja andis kolm tulemuslikku söötu. Lübbecke on neljast mängust võitnud kaks ja kaotanud minimaalse vahega kaks ning asub hetkel 2. Bundesligas 8. kohal.

Madalamates Saksamaa sarjades said kõik eestlased kirja võidu ning käegi valgeks. Kolmanda liiga põhjatsoonis sai Armi Pärdi kahe värava toel hooaja avavõidu Schwerini Mecklenburger Stiere, alistades SC Magdeburg II 35:31, läänetsoonis tabas Karl Roosna samuti kahel korral kui tabelis kolmandaks tõusnud HSG Krefeld oli 36:21 üle SG VTB/Altjührdenist. Neljandas liigas sai juba teise minimaalse võidu TSG Söflingen, alistades TV Weilstetteni 29:28, Kristo Voika arvele jäi üks värav.