Tasavägiselt kulgenud kohtumise avapoolaeg lõppes 11:11 viigiseisul. Teine poolaeg edenes samuti võrdsete heitluses, kuid minutit enne lõpuvilet pääsesid kehralased 25:23 juhtima. Siis hakkasid külalised tegema tehnilist praaki ning Serviti viskas kolm vastuseta väravat ja võitis 26:25. Võitjate resultatiivseim oli Ardo Puna kümne ja kaotajatel Uku-Tanel Laast kaheksa tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Tundus, et kõik on läinud, aga meestel säilis usk lõpuni. Seekordne kohtumine oli finaalseeria kõige kvaliteetsem. Praktiliselt kõik meie viskajad said ennast tööle, eesotsas Punaga. Taas jättis aga soovida Pavel Turajev mäng. Väravas seisis hästi Eston Varusk ning ka kaitse toimis, kuid rünnakut saab veel parandada.“

Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Jüri Lepp: „Serviti kasutas lõpus mees-mehe kaitset, mille vastu jäime hätta. Kaotasime viimasel minutil kahel korral palli, teenisime kaheminutilise karistuse ja nii see mäng käest läkski. Meil oli võit sisuliselt juba käes, kuid andsime selle ise ära.“

Kolme võiduni peetava finaalseeria neljas kohtumine, mis võib jääda ka viimaseks, peetakse 11. mail algusega kell 17.00 Kehras.

Tulemus:

Põlva Serviti – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 26:25 (11:11)

Põlva Serviti: Ardo Puna 10, Andreas Rikken 4, Kristjan Muuga 3, Grazvydas Sereicikas 3, Pavel Turajev 2, Henri Hiiend 2, Raido Peedomaa 1, Siivo Sokk 1.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper: Uku-Tanel Laast 8, Jürgen Rooba 6, Marko Slastinovski 6, Indrek Napsep 2, Kaspar Lees 2, Viktor Skrõpak 1.