Eelmisel hooajal Prantsusmaa esiliiga klubi Massy Essonne Handballi riigi kõrgliigasse aidanud Pärt otsustas karjääri jätkata Saksamaa tugevuselt kolmandas liigas.

"Mulle pakuti kaheaastast lepingut ja võtsin selle vastu. Tahtsin stabiilset mängupaikka ja sellega kaasnevat kindlustunnet tulevikku," kommenteeris üleminekut asjaosaline.

"Käisin juunis klubiga tutvumas ning mulle meeldis siin olev suhtumine, klubi nägemus ja eesmärgid. Lisaks täideti minu poolt esitatud nõudmised klubile koheselt," lisas 26-aastane joonemängija omalt poolt.

Ülemineku taga seisnud Kokkuta Managemendi looja Madis Kokkuta lisas omalt poolt: "Oleme Armiga teinud palju tööd ja nüüd saime kahe aasta pikkuse lepingu heast klubist. Stabiilsus on iga mängija karjääris olulisel kohal ning loodetavasti Armi areneb nii mängija kui inimesena edasi ka Saksamaal."

Põhja-Saksamaa klubi on Armi Pärdile karjääri kuues klubi. Lisaks kasvatajaklubi HC Kehrale, on ta kandnud ka Türgi tippklubi Istanbuli Besiktasi, Taani klubi Raekker Mölle, Hispaania Villa de Aranda ja Prantsusmaa satsi Massy Essone Handballi särki.