Valusaima kaotuse sai Põlva Serviti, jäädes Riihimäe Cocksile alla minimaalse vahega. Kehra kaotas Klaipedas kohalikule Dragunasele 24:33 ning Viljandi kodusaalis Minski SKA-le 22:28.

Nädalavahetus kujunes eriti mõruks Eesti meistermeeskod Servitile, kes jäi kahel korral kodusaalis minimaalse vahega alla Cocksile. Pühapäeval olid kaotusnumbrid 28:29 (15:13) ja eriti hulluks kujunes kohtumise lõpp, sest 13 minutit enne lõpuvilet juhtis Serviti veel 8-väravalise vahega, 27:19!

Põlvalaste resultatiivseim oli Ardo Puna, kelle kümnest väravast pooled tulid 7-meetri karistusvisetest. Kristjan Muuga, Carl-Eric Uibo ja Andriy Ternovyi lisasid 4, Roman Aizatullov 2, Andreas Rikken, Henri Sillaste, Siivo Sokk ja Mario Karuse 1 värava. Cocksil said käe valgeks kümme pallurit, 4 tabamusega olid parimad Mirza Mimic, Gheorghe Safronii ja Roni Syrjälä. Viimane viskas kõik oma väravad 13-minutilise lõpuspurdi ajal.

A-alagrupis viiel klubil võrdselt punkte

Laupäeval tiitlikaitsja Minski SKA üle suurepärase võidu saanud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper reisilt Leetu sama edukalt ei naase. Klaipeda Dragunas oli selgelt värskem ja Kehra ainus eduseis kogu mängu jooksul oli 3:2. Leedu meister sai hooaja avavõidu tulemusega 33:24 (18:10).

Kehralaste kasuks viskasid Kaupo Liiva 5, Kaspar Lees 4, Jaan Kauge, Antti Rogenbaum ja Uku-Tanel Laast 3, Indrek Normak ja Dmytro Yankovskiy 2 ning Indrek Napsep ja Marko Slastinovski 1 värava. Mängu parim oli Leedu klubi ukainlasest leegionär Igor Kopishinskiy 9 tabamusega.

Viljandisse tuli külla viimase kolme aasta Balti liiga meister SKA ning oli pärast laupäevast kaotust Kehrale revanšihimuline. Mulgid ei pääsenud kordagi mängus juhtima ja kaotasid 22:28 (11:14). Kristo Voika, Robert Lõpp ja Ott Varik viskasid 5, Mikk Varik ja Karl Toom 2, Sten Maasalu, Marko Kohv ja Karl Roosna 1 värava. Võitjate täpseim oli Nikita Vailupov 8 tabamusega.

A-alagrupi tabeliseis on avanädalavahetuse järel ülimalt põnev: Kehral, Viljandil, SKA-l, Dragunasel ja HK Ogre/Miandumil on kõigil 2 punkti, Riia Celtnieks jätkab punktita, ent mõlemal Läti klubil on peetud vaid üks kohtumine.

B-alagrupis on pilt hoopis teistsugune: Cocks, Kaunase Granitas ja Dobele Tenax alustasid kahe võidu ja 4 punktiga, samas kui Serviti, Bresti HC Meškov ja Minski HC Vitjaz on nulli peal. Liiga parim snaiper on hetkel Artjom Kulak Bresti klubist 20 väravaga. Järgmised Balti liiga mängud toimuvad 14. ja 15. novembril.