2016. aasta EM-valikturniiri üleminekumängu avavaatus toimub homme Kalevi spordihallis kell 20, kordusmäng peetakse reedel St. Gallenis kell 21. Paari võitja pääseb 28 parema sekka põhivalikturniirile.

"Mehed on valmis, aga eks nad ole erinevalt valmis. Osadel on nädalavahetusel olnud raske mängud, mõned on nädal aega oma mängudest vabad. Meeskond on erinevas konditsioonis, aga üritame niimoodi putitada, et kolmapäeval oleks kõik parimas hoos," rääkis Lepp eile Kalevi spordihallis pärast treeningut.

"Šveits on selle mängu favoriit. Me loodame siit edasi saada. Kui saaks edasi, oleksime juba Euroopa 28 parema hulgas ja seal oleks väga palju tugevaid mänge. Üritame teha kõik, et siit edasi saada. Saime õnneks jõulu- ja uusaastaperioodil palju mänge ning koostöö peaks olema läinud paremaks, võib-olla oleme leidnud ka paremaid lahendusi. Usun, et võistkond on paremas hoos kui aastavahetusel."

Jaanuaris lõppenud 2015. aasta MM-valikturniir, kus Eesti võttis vaid ühe võidu Läti üle, kuid kaotas kõik ülejäänud viis kohtumist, läks Lepa sõnul vigastuste nahka.

"Suur põhjus olid vigastused. Päris paljud mängijad ei olnud kõige paremas hoos. Ega meil see pink kõige suurem ei ole. Õnneks on Janar Mägi tagasi, kes just vahetult enne eelmisi mänge sai käevigastuse. Pink on lühike. Ka tänasel hetkel on meil teatud koosseisuga probleeme. Aga peame arvestama, et oleme väike käsipalliriik ja võrdväärseid vahetusi ei ole kõikidel kohtadel. Õnneks on praegu tagaliin terve," lisas Lepp.