Arukülas kulgeski eeldatavalt võrdne mäng tasavägiselt – avapoolajal juhtis vaid korra üks meeskond kahe väravaga. Viik või Tapa napp edu oli tavaline seis tablool, kuniks 23. minutil viis Rauno Kopli kodumeeskonna esmakordselt 8:7 juhtima. Poolajavile kõlas siiski viigiseisul 10:10.

Teise pooltunni avangus säras nagu kohtumise algulgi, arukülalaste üks kogenumaid, Andre Sild, tabades seitsme minutiga kolm korda ja aidates meeskonna 14:11 eduseisu. Tapa nii lihtsalt alla ei andnud ja hoidis seepeale vastaseid üle tosina minuti kuival! Kaks väravat Ivary Volkovilt ja siis seadis Marten Saar jalule viigi ning Volkov ja Raimond Himma viisid 5:0 vahespurdi lõpetuseks külalised 16:14 ette.

Nüüd oli võõrustajate kord kolm vastuseta väravat visata, kuid Tapagi sai veel edu maitsta, sest seitse minutit enne lõppu viis Volkov oma meeskonna 18:17 juhtima. See jäigi aga tapalaste viimaseks väravaks, sest peagi Kristjan Järv viigistas, Sild tabas karistusviske ja sama mees tegi lõpunumbriteks 20:18.

Aruküla/Audentes sai hooaja teise võidu ning tõusis viie punktiga tabelis seitsmendaks, jättes SK Tapa kolme silmaga 8. kohale. Sild oli lõpuks kohtumise resultatiivseim üheksa väravaga, Timo Raukas lisas võõrustajate saldosse kolm tabamust. Tapal viskasid Volkov ja Himma viis ning Saar neli väravat.

Tugevaima vaheturniiri viimases mängus võõrustas HC Kehra/Horizon Pulp&Paper Põlva Coopi ja sai avapoolajal kiirelt eest. 6:14 kaotusseisus pausilt tulles näitasid noored põlvalased võitlusvaimu ning suutsid kümne minutiga vahe kolme peale mängida – 18:15.

Kehralased panid kodusaalis paremuse siiski maksma ning võitsid 31:23. Ukrainlane Dmõtro Jankovski viskas üleplatsimehena kümme väravat, Abdel Djalil Machou lisas kuus ja Nikita Jermaševitš viis. Coopi poolel sai Mathias Rebane kirja viis ning Mihkel Muld ja Alfred Timmo neli tabamust.

Nõrgemal vaheturniiril sai kuuenda järjestikuse võidu HC Tallinn, alistades HC Viimsi/Tööriistamarketi 37:17 (16:11). Pealinlastel said käe valgeks kõik 12 väljakumängijat, neist Marko Slastinovski kaheksa, Enrico Anton kuue ja Robin Oberg viie tabamusega. Teisel poolajal vaid kuus väravat visanud viimsilaste parimatena jäi Otto Karl Konti arvele kuus ja Priit Poksile neli tabamust.

Meistriliiga põhi- ja vaheturniiri parim väravakütt oli Marko Slastinovski (HC Tallinn) 131 väravaga. Talle järgnesid Vahur Oolup (SK Tapa) 114, Tõnis Kase (Põlva Coop) 109, Hendrik Varul (Põlva Serviti) 93, Otto Karl Kont (HC Viimsi/Tööriistamarket) 93 ja Kaimar Lees (Tapa/Tallinn) 91 tabamusega.

Juba järgmisel nädalal alustatakse veerandfinaalidega, mis mängitakse kahe võiduni. Kui otsustava kohtumise normaalaeg peaks lõppema viigiga, tuleb mängimisele üks lisaaeg ehk kaks korda viis minutit ning kui ka selle lõppedes on seis viigiline, järgneb karistusvisete seeria.