Tunamullu Islandile kolinud Molkova tegi endale kiirelt nime tugevuselt teisel liigatasemel. Mõlemal hooajal võitis ta ülekaalukalt esiliiga parima snaipri tiitli, visates kahe aastaga kokku uskumatuna tunduvad 476 väravat. Et nende tabamuste kokkusaamiseks kulus vaid 35 liigamängu, viskas Molkova Vikinguri eest keskmiselt 13,6 väravat mängus!

"Minu jaoks on tegu väga suure sammuga," tunnistas mängimise kõrvalt ka Peterburi kuulsas Lesgafti ülikoolis õppiv Molkova. "Valur on tõeline tippnaiskond, täisprofessionaalne ja mängib väga kõrgel tasemel käsipalli. Sõlmisin klubiga nii-öelda 1+1 lepingu, samal ajal minuga ühines veel kolm uut mängijat."

Valur on 16-kordne Islandi meister ja kuuekordne karikavõitja. Viimati võideti kuld 2014. aastal, mullu saadi hõbe. Tänavu lõpetas klubi meistriliiga põhiturniiri esimesena, kaks punkti eespool sama linna Framist. Play-off'is jõuti küll finaali, kuid seal jäädi mängudega 1:3 alla just Framile.

"Mul oli läbi hooaja mitmeid pakkumisi, ka teistest riikidest," sõnas vasaksisemise või -äärena tegutsev Molkova. "Olin enda jaoks teinud otsuse, et tahan jääda juba koduseks saanud Islandile ja kui oli aeg otsuste tegemiseks, sain kirja Valuri peatreenerilt ning kohe ka lepingupakkumise – otsustada oli lihtne."