Uuest hooajast Saksamaa tugevuselt teise liigasse mängima siirduv Karl Toom oli 7 väravaga Viljandi parim. Kristo Voika ja Karl Roosna lisasid 5 tabamust. Kehra parimad olid Kaspar Lees ja Dmõtro Skrõpak 5 ning Siimo Tänavots ja Indrek Normak 4 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks ütles mängu järel, et finaalipääsuga sai üks väga suur eesmärk täidetud, aga süües kasvab isu. Poolfinaalseerias sai Koksi hinnangul määravaks Viljandi hea kaitse. "Kui esimeses mängus said nemad palju kiirrünnakuid, siis kõigis meie võidetud mängudes saime meie hea kaitse pealt kiirrünnakuid. Ühtlasi andis see noortele kindlust. Nii Karl Toom kui Karl Roosna mängisid täna suurepäraselt," lisas Koks.

"Mängu alguses puudus kindlus. Isegi, kui kohad õnnestus välja mängida, siis viskasime postile või väravavahile pihta. Sellega andsime jälle initsiatiivi vastastele. See oli kõikides kaotatud mängudes läbiv teema, et kiirustasime ja ei võtnud mängusituatsioonides tarku otsuseid vastu," rääkis Kehra peatreener Indrek Lillsoo. "Oleksin tahtnud seerias enda meeskonna poolt näha kindlamaid ja küpsemaid mänge."

Teisipäeval Põlvas algava finaalseeria suunas vaadates tunnistas Marko Koks, et sealgi on nende võimaliku edu alustala tugev kaitse. Lillsoo lisas, et Viljandi jaoks ei saa klubi ajaloo esimene finaalseeria kerge olema. "Samas see, kuidas nad platsil võitlevad, võib play-off'is väga määrava tähtsusega olla. Kui nad ei hakka Servitiga võidu jooksma, on neil võiduvõimalused kindlasti olemas."

Järgmisel nädala kolmapäeval algab aga Kehras pronksiseeria Kehra ja Viimsi vahel. Lillsoo tõdes, et esimest korda pärast 2010. aastat meistrivõistluste finaalist eemale jäänud Kehral on poolfinaali kaotuse järel keeruline end pronksiseeriaks koguda. "Eesmärk on kindlasti finaali saada, aga seedime rahulikult asja ja igal juhul tahame vähemalt pronksmedali kätte saada."

Finaalseeria peetakse kolme võiduni, pronksiseeria kahe võiduni.