Avamängu kodus samuti kaheksa väravaga võitnud Kehra/Horizon Pulp&Paperi resultatiivseimaks osutus Uku-Tanel Laast seitsme ning Viimsi/Tööriistamarketil Tarmo Ulla kümne tabamusega.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: „Seeria saatus oli sisuliselt otsustatud avamänguga, mille võitsime kaheksa väravaga. Täna ei saanud me alguses rünnakut käima, kuid ka mõlema meeskonna väravavahid olid hea. Seejärel hakkasid meie kiirrünnakud tööle ning teine poolaeg kulus tulemuse vormistamiseks. Seega saime lõpuks mänguaega anda kõigile.“

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: „Meil reaalseid võimalusi polnud, kuid heaks meeleoluks tahtsime ikka võita. Esimesel poolajal viskasime rumalalt Kehra väravavahi Mikola Naumi pihta ja see maksis kätte. Kehra on selles mõttes nagu Serviti, et kui ise ära ei pane, karistavad nad sind kiirrünnakutega ära. Lisaks sellele tegime palju lihtvigu, aga Kehra oli ka tugevam. Üle oma varju ikka ei hüppa.“

Kahemänguline finaalseeria Kehra/Horizon Pulp&Paperi ja karikakaitsja Põlva Serviti vahel toimub jõulukuu esimeses pooles. Kõigepealt on meeskonnad vastamisi 12. detsembril algusega kell 19.00 Põlvas ning kaks päeva hiljem kell 16.00 Kehras.

Tulemus:

HC Viimsi/Tööriistamarket – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 30:38 (13:17), 1. mäng 26:34

HC Viimsi/Tööriistamarket: Tarmo Ulla 10, Owe-Martti Lemsalu 5, Harri Oberg 4, Rail Ageni 4, Risto Sidok 2, Priit Kotsar 2, Aleksander Oganezov 1, Risto Kütt 1, Priit Poks 1.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper: Uku-Tanel Laast 7, Rando-Juku Sirkas 6, Jürgen Rooba 6, Kaimar Lees 4, Marko Slastinovski 4, Indrek Normak 4, Viktor Skrõpak 3, Maksim Meier 2, Kaspar Lees 1, Mihkel-Matteus Luik 1.