Teisena lõpetanud Martin Loo kaotas võitjale 6 minutit ja 8 sekundit ja kolmandana finišeerinud Alges Maasikmets 6.45. Naiste võit läks Lätti, üldjärjestuses 70-ndana lõpetanud Mara Leitane läbis distantsi 7:01.30-ga. Kokku lõpetas raske katsumuse 310 ratturit, viimasel kolmikul kulus distantsi läbimiseks veidi alla 12 tunni, vahendab võistluste koduleht.

Haanja 100 võiks raskusastmelt sobida mägirattamaratoni maailmameistrivõistluste läbiviimiseks, võitja keskmine kiirus jäi alla 20 km/h. Ei anna võrreldagi Tartu Rattamaratoni rajaga, mis mõeldud rohkem tavaharrastajatele.

Sama võistluse raames sõidetud 150km pikkuse ultrasõidu võidu võttis teist aastat järjest kohalik rattur Tarmo Mõttus ajaga 8:53.02. 150km lõpetajaid oli kokku 20.
Kuigi võistluspäeval olid ilmaolud päikeselised ja ka sooja oli 10 kraadi ringis, siis eelnevalt peaaegu nädal aega sadanud vihm muutis raja korralikuks porimülkaks, mistõttu otsustavaks teguriks raja läbimisel ja lõpuni jõudmisel sai tehnika ja vaimu vastupidavus.

Haanja 100 tulemusi vaata siit: