Kahel viimasel aastal hõbedaga leppinud Hellat alustas viimast võistluspäeva teisena, üks löök Mattias Varjunist tagapool, kuid alustas päeva kolme järjestikuse birdie'iga ning enam edu käest ei andnud. Vastupidi - 11. rajal täienes rida eagle'iga, 12. ja 14. rajal veel birdie'ga. Kaks bogey' viimase kolme rajaga jätsid Hellati küll Valgeranna rajarekordita, ent viimase võistluspäeva 67 lööki andis talle kogutulemuse -7, mis on Eesti meistrivõistluste rekord.

17-aastane Varjun langes eelviimase raja double bogey' ja viimase raja bogey'ga lõpuks pronksile, kogudes viimasel päeval 74 lööki ja lõpetades kokku tulemusega -1. Kokkuvõttes kaotas ta nelja löögiga täna 68 lööki teinud 16-aastasele Kevin Christoper Jegersile, kes mängis hiilgava teise rajapoole - viis birdie't ja neli par'i. Nii Jegersi kui ka Varjuni jaoks oli tegu elu esimese medaliga löögimängu Eesti meistrivõistlustel.

Neljanda koha saanud Timo Raukase lõpptulemus oli +6, viiendat kohta jaganud Martin Järvel ja Joonas Juan Turbal +8.

Naistest pidasid haarava ja kõrgel tasemel esikohaduelli Meos ja tiitlikaitsja Liis Kuuli. Ühelöögilise eduga startinud Meos alustas kolme bogey'ga nelja raja jooksul ja jäi Kuulist maha juba kolme löögiga, ent tegi kaheksandal rajal hole-in-one'i ja muutis seisu taas põnevaks. Kuuli juhtis kuni 15. rajani, ent tegi siis kaks bogey' järjest ja kaotas kulla ühe löögiga.

Mõlemad tegid viimasel päeval 73 lööki, Meos lõpetas tulemusega +15, Kuuli +16. Karola Soe sai saldoga +24 pronksi, võites elu esimese meistrivõistluste medali.