Eralu probleeme ja vigastusi täis vaheaastate järel tänavu tagasi maailma tippude sekka kerkinud Woods sai esikoha kopsakate auhinnarahadega hooajalõpuvõistlusel Tour Championships, tähistades ühtlasi karjääri 80. esikohta PGA Touril.

"Vägev tunne. Oskan seda edu hinnata varasemast rohkem, sest pärast raskeid aastaid tean hästi, et pole sugugi kindel, kas saan veel 10 või 20 aastat sel tasemel mängida. Oli aegu, kus ma ei teadnud, kas jõuan veel nii kõrgele," kirjeldas Woods, kes kerkis võiduga maailma edetabelis 13. kohale. Eelmisel aastal oli ta korraks selles tabelis langenud 1199. kohale, eelmise kahe hooaja jooksul sai ta osaleda vaid kolmel võistlusel.

Woods sai esikohaga koos tšeki 3 miljonile dollarile. Palju ei puudunud veelgi täiuslikumast triumfist - tema ees ülinapilt võitis hooaja kokkuvõttes FedExi karika ja 10 miljoni dollari suuruse auhinna Justin Rose. Inglane jäi viimasel võistlusel jagama neljandat kohta ja pidi selleks tegema birdie' viimasel rajal. Teinuks ta ühe löögi vähem, kerkinud Woods ka üldarvestuse võitjaks.

Woods võitis turniiri nelja päeva kogusaldoga -11. Kahe löögiga järgnes talle ameeriklane Billy Horschel.

Woodsi värske võit ja kohalolek tõstab huvi taevasse ka eeloleval nädalavahetusel Pariisis toimuva Ryder Cupi vastu, kus traditsioonilises võistkonnavõistluses on vastamisi USA ja Euroopa meeskonnad.