Heitlikes ilmastikuoludes peetud võistlusel startis 143 golfimängijat, kellest enamus pidid ka äikesevihma tõttu pidama poole tunnise võistluspausi. Üle kuue tunni kestnud mänguringi jooksul suutsid tugevamad hoida külma närvi ja teha häid tulemusi.

Kahjuks ei olnud ühelgi mängijatest nii palju õnne, et sõita koju uhiuue Lexus IS F Sport autoga, mis oli hole-in-one auhinnaks 10ndal rajal. Kõige lähemal oli autovõidule Jan Larsson, kelle pall jäi seisma august ligi 30cm kaugusele.

Meestest võitis tagatiidelt peetud võistluse Janar Toomesso 74 löögiga, teise kuni neljanda koha väljaselgitamiseks, kus kolm mängijat olid mänguringi jooksul teinud 77 lööki, oli vaja play off'i, mis peeti 10ndal rajal. Taivo Jaansoo tegi par'i, võitis teise koha, Mait Schmidt tuli kolmandaks play-off’is tehtud bogey'ga ning Marten Palm ei lõpetanud oma bogey' putt'i, millega kaotas auhinnalise koha.

Naised mängisid HCP löögimängu ning Riina Vettus võitis tulemusega -2, Margarita Ross oli raja par'iga teine ning kolmandaks tuli Apawan Chinglek tulemusega +4.

Ka HCP löögimängus, mis mängiti klubitiidelt, oli vaja parimate väljaselgitamiseks teha ümbermängimine 10ndal rajal. Priit Post suutis siin olla parim ja võtta võidu Joel Aduli ees. Esikolmikus said kõik tulemuseks -2, kolmandaks jäi sel korral Pepe Aaviksoo.

Meeste HCP 18,5-36 klassis võeti võit 36 punktiga - võitis Toomas Laan sama punktisumma teinud Andris Jegersi ees. Kolmas oli punkti võrra vähem mänginud Ivar Kulbin. Naiste samas klassis olid samuti esimesed kaks sama tulemusega - Svetlana Käsk võitis võistluse Piret Koppeli ees, mõlemad tegid 39 punkti, kuid vastavalt juhendile läheb võit mängijale, kelle viimased 9, 6 või 3 rada on paremad.

President Cupi suurtoetajaks on kahesaja aastase ajaloo ja pikaaegse golfi toetamise traditsiooniga Šoti viski lipulaev Ballantine’s. Aastas müüb Ballantine’s üle 5,3 miljoni üheksa-liitrise pudelikasti ehk kaks viskipudelit sekundis. Euroopa juhtiv viskimark Ballantine’s Finest on turuliider 12 riigis.

Ballentines’i maaletooja Eestis on veine ja kangeid alkohoolseid jooke tootev ja müüv Pernod Ricard, mis alustas tegevust 1975. aastal Prantsusmaal. Kontsern tegutseb kokku 80 riigis ja annab tööd ligi 20 000 inimesele. Pernod Ricard tuntumad kaubamärgid on lisaks Ballntine’sile Chivas Regal ja Jameson viskid, Martell konjak, Absolut Vodka, Havana Club rumm, Beefeater džinn ja Mumm šampanja.