Viimane etapp ja võimalikud lisapunktid olid kokku meelitanud rekordilised 76 golfarit, kellest tubli 26 sõitsid külla Lätist. Ootamatult suur osalejate arv sundis korralduskomiteed viima paar väiksemat võistlusklassi üle Stone Course'ile.

Alustajate klassis on igal etapil palju uusi lapsi ning seekord olid esindatud ka Haapsalu golfiklubi noored. Sõit põhjarannikule tasus ära, sest 33 punktiga teenis viimasel etapil esikoha Kevin Uspenski just Haapsalust. Grammikene parema tulemuse ehk 34 punktiga oli seekord parim Ilona Tamm Valgeranna golfiklubist. Ühtlasti oli Ilonal viimase etapi punktidest tublisti abi, mis tõstsid ta lõpptabelist auhinnalisele teisele kohale. Samuti viimase etapi punktide toel kerkis üldtabelis kolmandaks Robert Torim (EGCC). Aasta lõikes parimaks alustajaks tunnistati aga Beatrice Torim (EGCC), kes viimast etappi juba omavanuste klassis mängis, sest nii määrasid sarja reeglid.

U9 vanuseklassis oli viimastel etappidel ilma teinud Lätlane Roberts Jucmanis, kes paraku viimase etapi vahele jättis. See andis teistele noortele võimaluse tema kindlat liidrikohta ohustada ning juhust ei jäetud kasutamata. Viimase etapi teise koha noppis Rauno Pikk (EGCC) 15 punktiga ning võitjaks tuli 17 punkti mänginud Sten-Erik Tarvis (EGCC).

Kuivõrd finaalis olid mängus lisapunktid, siis need osutusid eriti väärtuslikuks. Sten-Erik Tarvis tõusis kokkuvõttes 95 punktiga kolmandaks ning Rauno Pikk (103) läks napilt mööda Robert Jucmanisest (100) ja kuulutati selle aasta noortesarja võitjaks.

U12 noored mängisid sarja viimase etapi raames ka Eesti meistritiitlile 18-rajalist löögimängu. Selles arvestuses ei saanud keegi vastu Richard Tederile (Niitvälja), kes krooniti Eesti meistriks.

Premia Noortesarja arvestuses olid eesotsas aga teised tegijad. Esimesed kaks kohta viimasel etapil läksid Lätti – võitjaks osutus Adelija Rozenberga 28 punktiga ning teiseks jäi 22 punktiga Andris Dalbins.

Nende seljataga käis aga põnev lahing just sarja üdlseisu osas. Viimase etapi tubli kolmanda koha toel kerkis ka sarja üldtabelis kolmandaks Henry Mägi (EGCC), kogudes suvega 73 punkti. Henry seljataga lõpetanud Marie-Helen Vilberg (Niitvälja) ei suutnud sarja üldarvestuses võitjale siiski ohtlikuks saada, sest Nils Illimar Esko (Otepää) säilitas külma närvi ning vältis liigseid riske. Marie-Helen kogus kokku 85 punkti ning selle aasta parimaks jäi Nils-Illimar Esko 94 punkti.

Alustajate, U9 ja U12 klassi võitjad said kõik auhinnaks aastase piiramatu kino kinkekaardi Premia poolt. U16 ja OPEN klassi võitjatele oli sel aastal varuks tõeline üllatus, sest omanikke ootasid kaks Bubba Watson erkroosat limited edition PING draiverit. Auhinna sisu oli jäetud mõnusa saladuseloori varju, et see ei tekitaks liiga suurt pinget.

Võistlus ise oli aga mõlemas klassis pingeline. U16 klassis näitas eestlastest parimat tulemust Hardi Raukas (Niitvälja) 41 punktiga. Seekord andis see vaid kolmanda koha aga tõstis ühtlasi Hardi sarja üldtabelis 63 kohapunktiga kolmandale kohale. Viimase etapi parimad olid Ozo golfiklubi noored – teine oli Ricards Puce 42 punktiga ning päeva parim Reinis Budreiko 43 punktiga. Üldarvestuse liidrid viimasel etapil suurt punktilisa ei teeninud ning see tegi seisud põnevaks. Kõige napimalt, ehk vaid ühe punktiga kolmanda koha ees, suutis oma teise koha säilitada Anete-Liis Adul (EGCC). Esikoha konkurentsis suutis aga selleski klassis liider Ken-Marten Soo (EGCC) külma närvi säilitada ning jättis kindlalt ohustajad seljataha. Kokku 75 kohapunkti andsid kindla võidu sarja kokkuvõttes.

Päeva kõige suurem thriller toimus aga OPEN klassis. Üldarvestuses oli kõik lahtine ning lahing võis alata. Päeva ja tegelikkuses ka läbi sarja ajaloo parimat tulemust näitas Mattias Varjun (Niitvälja), kes mängis EGCC rajal 67 lööki, mis teeb netotulemuseks 61 lööki.

Päeva paremuselt teiseks tulemuseks oli 72 lööki (net), mille mängisid välja Karel Räppo(Otepää), Mark Merilai (EGCC) ja Carl Hellat (Niitvälja). Parima händikäpi toel sai teise koha auhinna Carl Hellat.

Teised kaks noormeest olid aga olulised tegijad sarja üldvõitja selgitamisel. Kui ainsana oli rajale jäänud Karel Räppo, näitas sarja üldtabel kõige napimat üldvõitu Timo Raukasele (Niivälja) Mark Merilai ees. Saatuslikult kiilus aga Karel ennast tulemusega nende kahe mehe vahele ning selle tulemusel tuli sarja võitjaks Mark Merilai 97 punktiga, jättes Timo Raukase teiseks 95 kohapunktiga. Kolmandaks kerkis sarja üldarvestuses tänu viimase etapi tublile tulemusele Henri Pikk (EGCC) 61 punktiga.

Kokkuvõttes osales sellel aastal sarjas üle 140 golfinoore ning kokku mängiti 372 ringi golfi. Golfiklubide kokkuvõttes osutus edukaimaks Estonian Golf & Country Club, kelle noored võitsid neli esikohta, ühe teise ja neli kolmandat kohta.