Vihmasadudest hoolimata mängiti Plainfield Country Club väljakul suurepäraseid tulemusi. Pehmel väljakul said võistlejad näidata agressiivset mängustiili ja seda oli näha ka skoorides.

Võitjaks tulnud ameeriklane Dustin Johnson mängis kolm ringi 19 alla par'i ja edestas kahe löögiga kaasmaalast Matt Kucharit. Veel seitse rada enne lõppu olid mõlemad võistlejad -19 peal, kuid siis eksis Kuchar, kes tegi kahel järjestikusel rajal kolm putti.

Kolmandat kohta jagasid Vijay Singh ja Brand Snedeker jäädes võitjast maha kolme löögiga. Snedeker, kes tegi viimasel päeval ka raja rekordi – 61 lööki, oli lähedal ka maagilisele 59 löögile.

Maailma esinumber Luke Donald lõpetas võistluse jagatud 18. kohal.

The Barclays turniirivõit tõi Dustin Johnsonile 2500 FedExCup punkti ning 1,35 miljonit dollarit.

Johnson tõusis võiduga FedExCup liidriks ning enne viimast nelja võistlust hoiab kinni 10 miljoni dollari suurusest auhinnarahast.

EuropeanTour peatus viimati Šotimaal, the Gleneagle golfiväljakul, kus peeti Johnnie Walker Championship.

Pärast nelja võistlusringi ei olnud võitja veel kaugeltki selge, võrdse tulemusega, 11 alla par'i, lõpetasid koguni viis golfarit. Otsustavatele lisaradadele pääsesid esikohta jahtima Thomas Björn, George Coetzee, Pablo Larrazabal, Bernd Weisberger ja Mark Foster.

Ümbermängimine toimus 18. rajal, milleks oli küllaltki keeruline par 5. Esimesena langes viiemehelisest seltskonnast austerlane Weisberger ning tema järel hispaanlane Larrazabal, mõlemad kukkusid konkurentsist tehes ühe löögi üle par'i. Kolmandal korral said allesjäänud kolm mängijat kirja birdie. Neljandal katsel langes aga inglane Foster. Björni ja Coetzee vahelises duellis jäi peale taanlane Thomas Björn, kellele oli see juba teiseks võiduks sel hooajal.

40-aastasest Björnist sai ühtlasi ka Johnnie Walker Championshipi vanim võitja.

Esikohaga kaasnes Björnile rohkem kui veerand miljonit eurot. Sellel hooajal on vanameister teeninud juba üle miljoni euro.