"Ma arvan, et see on väljakutse," lausus Kaljuveer Delfile, kes tahab edasi arendada Eesti golfi tervikuna kahes suunas: tippsport ja harrastussport ning lisaks ka golfiturismi. 

"Tegelikult on Eesti golfil kõik võimalused tõusta sellele positsioonile, kus ta ühiskonnas peab kuuluma, ehk siis enim harrastatavate alade hulka. Mul on ka hingeline seos, kuna mu poeg mängis golfi päris heal tasemel. Selles mõttes ma ajan Sveni asja edasi," ütles Kaljuveer.

Kaljuveer leiab, et golf on vaja nähtavaks teha. Tema eesmärk tippspordi vallas on see, et tulevikus jõuaksid Eesti golfimängijad ka olümpiamängudele, samuti usub ta, et golfi harrastatavus võiks tõusta. "Täna on ca 3000 mängijat Eestis, kui me selle suudame tõsta 5000-6000 peale, siis oleks väga-väga tubli," märkis Kaljuveer.

"Golf on ideaalne aja veetmise vorm ja mõnus spordiala, mida harrastada. Golfiturism oleks ka üks arengusuund – reklaamida mängijaid ja Eestit, kus saab maailma mõistes hästi golfi mängida, sest meil on suurepärased golfiväljakud," kinnitas Kaljuveer. "Ma arvan, et töö on väga suur, mida teha."

Kaljuveer on töötanud 24 aastat Eesti rahvusringhäälingus, neist 14 aastat sporditoimetuse juhina. Marko mängib ise golfi alates 2002. aastast ja tema poeg kuulus Eesti golfi paremikku.