Suurepäraselt mänginud Donald pani PGA Touri hooajale ilusa punkti, kui võitis Children`s Miracle Network Hospital Classic võistluse. Inglane lõpetas võistluse tulemusega 17 alla par'i (66-71-70-64) ja edestas teise koha saavutanud Justin Leonardit kahe löögiga.

Enne viimast võistlust rahaedetabelit juhtinud ameeriklane Webb Simpson jagas küll kuuendat kohta kuid sellest ei piisanud, et kokkuvõttes Donaldit edestada.

Donald tegi otsustava tõusu viimase ringi teise poole alguses, kui lõi sisse kuus järjestikust birdie putti, vahendab Eesti PGA.

Children`s Miracle Network Hospitals Classic turniiriga lõppes ka terve hooaja väldanud Kodak Challange erivõistlus, mille võitis Bill Lunde ning teenis miljon dollarit.

Põnevust ja pinget pakkus lõppenud võistlus ka neile, kes kõrgete kohtade eest ei võistelnud. Nimelt lõpetas viimane võistlus PGA Touri põhihooaja ning mänguõiguse 2012 hooajaks kindlustasid rahaedetabeli 125 parimat. Esimesena jäid 125 enim teeninud mängija hulgast välja Bobby Gates, Roland Thatcher, Tiger Woods ja Stuart Appleby. Woods ja Appleby säilitavad aga tänu varasematele headele tulemustele mänguõiguse ka tulevaks hooajaks.