Juba traditsiooniks saanud võistlusele eelnenud kuu jooksul oli kõigil soovijatel võimalik soetada üks kuni kolm heategevuslikku golfipalli ja President Cupi lõpetamisel tõusis Niitvälja harjutusgriini kohale õhuvägede helikopter, mis kõik ostetud pallid alloleva augu suunas puistas. Seekord ükski palli golfiauku üles ei leidnud ja võidusumma ehk 20% auhinnafondist läks augule kõige lähemale jäänud palli omanikule –Margot Makstinile. Ülejäänud 80% annetab Niitvälja Golfiklubi Carolin Illenzeeri fondile ja seda juba teist aastat järjest. 2015. aastal koguti nii fondi toetuseks 4330 eurot.

Video pallide kukutamisest:

President Cup oli sellel aastal väga meeleolukas ning lisaks tavapärasele golfivõistlusele olid golfiväljakul üleval Kalevi jalaväepataljoni relvanäitus ja soomuk PASI, mille pealt pidas võistluste avakõne kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili.

Ajateenijad tervitasid võistlejaid golfiväljaku 18. griinil ja kutsusid osalejaid üles heategevuslikule lisavõistlusele kuuendal rajal.

Võistlusega samal ajal viidi läbi golfidemo Carolin Illenzeeri fondiga seotud peredele ja fondi patroonidele ning demo lõppedes täitus kolme inimese unistus langevarjuhüpet proovida. Nimelt tehti koostöös Eesti Langevarjuklubi ja õhuväega Niitväljale 2,5 km kõrguselt kolm tandemhüpet.

Meeleoluka vahepalana testis Niitvälja golfiõpetaja Priit Jalasto soomuk PASI vastupidavust golfipallidele: