Estonian Golf & Country Club väljakul toimunud kvalifikatsioonist pääsesid põhivõistlusele Holland, Austria ja Portugal, kellest parima, jagatud neljanda koha, saavutasid hollandlased.

Mission Hills Resort väljakul võidutsesid ameeriklased, võites 24. World Cup tiitli. Jänkisi esindasid Matt Kuchar ja Gary Woodland, kes mängisid nelja ringi kokkuvõttes 24 lööki alla par'i (64,70,63,67). Teist kohta jagasid Saksamaa ja Inglismaa, jäädes võitjatest maha kahe löögiga. Saksamaad esindasid Martin Kaymer ja Alex Cejka ning Inglismaa eest võistlesid Ian Poulter ja Justin Rose.

Võistluse esimene ning kolmas ring mängiti best ball formaadis, teisel ja viimasel päeval oli võistlusvormiks aga foursomes.

Eestis võistelnud Austria ja Portugali meeskonnad jagasid 20. kohta.

Viimati võitis USA World Cup'i 11-aastat tagasi, kui võidukad olid Tiger Woods ja David Duval. Ameerika kuulsamatest golfimängijatest on sama tiitliga pärjatud ka Arnold Palmer, Jack Nicklaus ja Gary Player.

Woodland ja Kuchar teenisid turniirivõiduga 2,4 miljonit dollarit.

Samal ajal toimunud European Tour võistluse võitis lõuna-aafriklane Otto Hennie. SA Open Championsip turniir toimus Serengeti Golf Club väljakul Lõuna-Aafrikas.

Hennie teenis võiduga veidi enam kui 158 tuhat eurot.