Osavõistluse arvestuses edestas Janar Toomesso meeste A-klassis vaid kahe löögiga teiseks tulnud Janno Silda (tulemused vastavalt 83 ja 80 ning 83 ja 82 lööki). Kolmanda koha saavutas selles klassis Kristo Tullus (85 ja 83 lööki).

Meeste B-klassis, milles mängiti HCP-löögimängu, tuli esimeseks Tõnu Kõva (netotulemus 67 ja 70 lööki), järgnesid Meelis Rajasalu ja Kalev Kuusik. Naiste klassis, milles samuti mängiti HCP-löögimängu, tuli võitjaks Margit Sunni (netotulemus 75 ja 71 lööki) Apawan Chingleki ja Kairi Luuri ees.

Golflife Shop MidAm Touri sarja üldvõitjaks tuli meeste A-klassis Janar Toomesso, naiste arvestuses Apawan Chinglek ja meeste B-klassis Rasmus Reimo.

Golflife Shop MidAm Tour koosnes 2015.aastal kokku neljast osavõistlusest. MidAm Touri eesmärk on olla Eesti juhtiv võistlussari ja kasvada Baltikumi juhtivaks võistlussarjaks, mis koondab endas kõige suuremat golfimängijate segmenti vanuses alates 30. eluaastast.

MTÜ MidAm Estonia asutati eraisikutest golfimängijate huvigrupi poolt 2014. aasta lõpus. Ühingu liikmetel on piiratud HCP, mis meestel ei tohi olla kõrgem kui 24 ja naistel kõrgem kui 36. Nimetatud piirangud on seotud sooviga tagada võistluste kõrge mänguline tase. Sarjast osavõtu eelduseks on kuulumine MTÜ MidAm Estonia liikmeskonda ja liikmeks saavad astuda kõik need, kes tasuvad 50 eurot liikmemaksu MTÜ arveldusarvele ning kelle kehtiv hcp vastab sarja nõuetele.

MidAm Touri peasponsoriks oli sel aastal Golflife Shop. Osavõistlusi toetasid Sportland ja Rademar. Lisaks on tuuri läbi hooaja toetanud HRX, Delfi, Saku, Tallink, Cramo, NLY Golfwear, True Pilates Estonia ja Premia.