Huvi uue sarja vastu oli suur - kõik kohad said võistlejatega täidetud mitu päeva enne starti, jättes ootelistile jäänud järgmist võistlust ootama. Laupäeval oli stardis 52 võistlejat, sealhulgas 11 naist.

Mängiti 18 rada kolmes klassis: mehed händikäpiga 0-12,4 mängisid löögimängu, mehed händikäpiga 12,5 - 24 võistlesid hcp-löögimängus ja naised händikäpiga 0-36 samuti hcp-löögimängus.

Meeste 0-12,4 klassis võitis Kristo Tullus 74 löögiga, järgnesid Janno Sild 75 ja Erko Täht 78 löögiga.

Naistest oli parim Katre Kõvask netotulemusega 72 lööki (brutotulemus 87), järgnesid Anne Nõmmik 74 (89) ja Monica Pihlak 75 (97) löögiga.

Meeste 12,5-24 võistlusklassis võitis Kalev Kuusik 68-löögise netotulemusega (brutotulemus 85). Teise koha sai Toomas Tali 73 (95) ja kolmanda Anti Linhein 76 (89) löögiga.

Sarja teine etapp toimub 24. mail Valgeranna golfiväljakul, kus võistlejad mängivad päevaga kaks ringi ehk 36 rada. Golflife Shop Mid-Am Tour koosneb kokku neljast osavõistlusest, mille seas on ka juulis Saaremaa golfiväljakul peetavad Eesti meistrivõistlused. Golflife Shop Mid-Am Touri üldvõitjad selgitatakse 10.-11. oktoobril EGCC Sea Course'ill ja Niitvälja golfiväljakul peetaval finaaletapil.

MidAm Touri eesmärk on olla Eesti juhtiv võistlussari ja kasvada Baltikumi juhtivaks võistlussarjaks, mis koondab endas kõige suuremat golfimängijate segmenti vanuses alates 30. eluaastast. MTÜ MidAm Estonia asutati eraisikutest golfimängijate huvigrupi poolt 2014. aasta lõpus.

Ühingu liikmetel on piiratud händikäp, mis meestel ei tohi olla kõrgem kui 24 ja naistel kõrgem kui 36. Nimetatud piirangud on seotud sooviga tagada võistluste kõrge mänguline tase. Sarjast osavõtu eelduseks on kuulumine MTÜ MidAm Estonia liikmeskonda ja liikmeks saavad astuda kõik need, kes tasuvad 50 eurot liikmemaksu MTÜ arveldusarvele ning kelle kehtiv händikäp vastab sarja nõuetele. Mid- Am Touri peasponsoriks on sel aastal Golflife Shop, osavõistlusi toetavad Sportland ja Rademar ning toetajate ringi kuuluvad ka Delfi ja Saku.