Tänavune naiste meister, 20-aastane Annika Meos on varasemalt Eesti meistri tiitli võitnud 2009. aastal ning tänavune võit oli talle endi sõnul suureks üllatuseks. Meos näitas kõikidel võistluspäevadel stabiilselt head mängu ning tulemused olid vastavalt 74, 76 ja 78 lööki, kokku +12. Võidukõnes tõdes Annika, et viimastel aastatel on tal Eesti meistrivõistlused ebaõnnestunud ning esimesel päeval läks rajale hoolimata heast vormis väikse hirmuga, kuid päev-päevalt kasvas enesekindlus ning mängurõõm. Teisele kohale tuli naistest eelmise aasta võitja Merlin Palm (Niitvälja Golfiklubist, NG) +23. Kolmanda koha selgitamiseks toimus Mari Hütsi (NG) ja Kadi Hilpus Meldrumi (Otepää Golfiklubi) vahel play-off, kus võitjana tuli välja Meldrum.

Sel hooajal suurepärast mängu näidanud Egeti Liiv Valgeranna Golfiklubist jäi ka Eesti meistrivõistlustel alistamatuks. Egeti kolme päeva tulemused olid 74, 70 ja 75 lööki, kokku tegi Liiv kolme päeva jooksul 34 par´i,10 bogey, 10 birdie´t ja vaid ühe double-bogey esimesel päeval. Egeti oli võidu üle üllatunud, ta tõdes, et veel nädala alguses oli löök ja mäng kadunud, kuid treeneriga koos leiti viga üles ning suudeti meistrivõistlusteks see välja ravida. Teisel päeva tulemus 70 lööki ehk kaks alla raja par´i oli Egetile isiklikuks rekordiks Niitvälja golfiväljakul ning ta tunnistas, et senini on raske uskuda, et kolme päeva tulemuseks tuli kokku vaid +3. Liiv kiitis väljaku heakorda ning võistluse korraldust.

Erinevalt meistri tiitlite kindlast saatusest pakkusid viimaste radade lõpuni palju põnevust meeste hõbe- ja pronksmedali saajad. Teise koha võitnud Sander Aadusaar (NG) tegi viimasel päeval elu parima mängu - kokku 70 lööki. Teisele kohale pretendeeris ka Marten Palm (NG), kes eelviimasel rajal tegi birdie, mis andis lootust hõbemedali võita, ent viimase raja double-bogey´st piisas vaid pronksiks.

Võistluse peakorraldaja Eesti Golfi Liidu peasekretär Rein Raudsepp rõõmustas, et tänavustel meistrivõistlustel osavõtt oli läbiaegade suurim – kokku osales 129 golfimängijat. Raudsepp tundis heameelt ka selle üle, et võistlusel osales mitmeid perekondi, kus isa võistles pojaga, õed omavahel ning mittemängivad pereliikmed olid võistlusel kaasatud vabatahtlikena. Võistluse kõige noorem osaleja oli 15-aastane ja kõige vanem 64-aastane. Peasekretär oli lootusrikas, et Eesti koondise liikmete mänguvorm on terve hooaja jooksul tõusvat joont näidanud ning sügisel Türgis toimuvatel amatööride MMl on Eestil välja panna hästi ette valmistatud ning tugev meeskond.

Paralleelselt individuaalse löögimängu meistrivõistlustega, toimusid ka klubidevahelised meistrivõistlused, kus nii naiste kui meeste arvestuses tuli võitjaks Niitvälja Golfiklubi.

Eesti löögimängu meistrivõistlused toimusid 19ndat korda ning 18ndat korda Niitvälja Golfiklubis. Kolmepäevasel võistlusel oli lisaks 129 võistlejale kaasatud kogu Niitvälja Golfi meeskond ning üle 30 vabatahtliku, mis andis võistlusele suurürituse mõõdu. Võistluse parimad said väärtuslikke punkte WAGR´i (World Amateur Golf Ranking) ning Eesti Golfi Liidu edetabelisse.