Jegers lõpetas võistluse jagatud 41. kohaga, tulemuseks 252 lööki (81, 84, 87). Eestlase enda sõnul tal seekord mäng kõige paremini ei läinud, kuna lähimäng vedas alt.

“Mängu ajal oli ka ilmastik selline, mis mõjutas lähimängu päris palju – tugev tuul, vihm ja isegi rahe,” lausus ta. Samas tõi Jegers välja, et väljaku greenid olid head ja ühtlased, fairwayd samuti.

“Kuna tegu oli links-tüüpi väljakuga, siis fairway kõrval oli paksem rough, kust greenile löömise võimalust praktiliselt ei olnud. Kuna mu avalöögid ei olnud seekord just kõige paremad, siis tekkis mitmeid olukordi, kus löögid pidin tegema just roughist”.

Jegers osaleb sel hooajal veel ühel võistlusel – 20.-23. septembrini toimub Poolas rahvusvaheline European Boys’ Team Championship Division 2 golfivõistlus. Lisaks Jegersile on Eestit esindamas ka Carl Hellat, Timo Raukas, Markus Varjun, Mattias Varjun ning Joonas Turba. Võistlusel on kohapeal ka koondise peatreener Timo Karvinen.

Eesti golfikoondis on ellu kutsutud eesmärgiga esindada Eestit individuaal- ja meeskonnavõistlustel nii profi- kui amatööritaseme arvestuses.

Eesti golfikoondises on hetkel 13 aktiivset liiget:

Sander Aadusaar (PRO)
Anete Liis Adul
Carl Enn Hellat
Kevin Christopher Jegers
Aaron Kobin
Marten Palm
Ralf Henri Põldoja
Timo Raukas
Mark Suursalu (PRO)
Richard Teder
Joonas Juan Turba
Mattias Varjun
Markus Varjun