Meeste põhiklassis, kus ujuti 600 meetrit, sõideti ratastel 20 km ning joosti 6 km, läks võit Jaanus Undrestile Lääne-Virumaalt. Teisena finišeeris Vokast pärit ning jooksus oma paremuse maksma pannud Priit Lehismets, kolmas oli murdmaasuusataja Peeter Kümmel. „Ettevalmistusperioodil on igasugune võistlus kehale paras šokk. Õnneks oli ilm suurepärane ning rohkearvuline publik tegi võistlemise tõeliselt meeldivaks,“ ütles Kümmel.

Naiste põhiklassis võitis Sandra Schmidt, kes väljus ujumisdistantsilt üldarvestuses kolmandana.

Võistkondade arvestuses võitis Team Voka, koosseisus Kristjan Pekk, Marten Jõeäär ja Janek Vallimäe.

Grand Mastersi klassis, kus ujuti 200 meetrit, sõideti ratastel 5 km ja joosti 3 km, osales kuus võistlejat. Võitis Toomas Jõgeva. Teiste raudmeestega vōttis mōōtu ka 30 aasta taguse triatloni initsiaator ja distantsi läbinu 79-aastane Aadu Pekk. „Oli küll raskevõitu, eriti jooks. Samas end pidevalt liikumas hoides on kõik võimalik. Mul on ütlemata hea meel, et see, mida me kunagi 30 aastat tagasi tegime metsikult, on nüüd korralikult kaasamas suuri hulki spordisõpru,“ kommenteeris võistlust Aadu Pekk.

Pärast aastatepikkust pausi on triatlon Vokas toimunud viimased neli aastat. Voka triatloni elluärataja Robert Peetsi sōnul soovitakse omalt poolt pikki traditsioone jätkata ning tehakse kõik selle nimel, et ka järgmisel suvel oleks triatlonisõpradel põhjust sammud Voka poole seada. Peetsi sõnul plaanitakse Vokas jätkata maastikurattatriatloniga, sest maastikuratas on pea igal spordisõbral garaažist võtta.

Meeleolukale spordipäevale pani lōppakordi ansambel Regatt, kelle nostalgiahōnguliste lugude saatel said jalga keerutada nii triatloni osalejad kui kohale tulnud pealtvaatajad.