100 km rattadistantsilt tulid vahetusalasse esimesena Pirmin Tamm, tema järel Viktor Zyemtsev ja Priit Ailt. Jooksule sai liidrina Ailt, Zyemtsevi ees. Jooksurajal toimus põnevat pingpongi – liidrid vahetusid ja kõva rebimine käis poodiumikohtadele. Raja teises pöördepunktis juhtis napilt Zyemtsev ja Ailt ning Roman Paramonov hoidsid temast küünte ja hammastega kinni. Veel paarsada meetrit enne finišit oli võidulootus ka Ailtil, kuid võidu vormistas siiski Ukrainast päris Zyemtsev ajaga 3:22.44. Eesti lippu kõrgel hoidnud Ailt finišeerus 16 sekundit hiljem ning peale teda Venemaa esindaja Paramonov ajaga 3:23.30.

Naistest oli võitmatu Liisa Kull, kes väljus veest viiendana, kuid möödus rattarajal kõikidest konkurentidest ja läks jooksule juba kindla liidrina. Finišis oli Kull ajaga 4:00.11. Teisena tuli finišisse venelanna Viktoria Shubina, ligi 3 minutit hiljem. Kolmandana lõpetas Külliki Taylor, kaotades võitjale juba üle 11 minuti.

Võistkondi oli stardis 65, kuid rattarajal toimunud õnnetuse tõttu pidi katkestama üks meeste tiimidest.

Üldjärjestuse võitjana astus üle finišijoone segatiim Pajusti Ehitus ajaga 3:14.53, mille koosseisus ujus eilse 33,3 km distantsi naiste võitja Kaidi Kivioja. Vaid 6 sekundiga jäi võitjatiimile alla meeskond Vinni Valla Vägevad, kes eksimuse tõttu vahetusalas teenisid ajatrahvi ja pidid karistusalas pealt vaatama konkurendi möödumist. Üldjärjestuses kolmandana finišeerus meeskond Paike MEK.