Ta võitis Ungaris Székesfehérváris peetud MK-sarja osavõistluse, kus distantsiks oli 7,6 km ujumist, 360 km rattasõitu ja 84,4 km jooksu. Kahekordne täispikk triatlon.

Arvestades ala ekstreemsust oli stardijoonel vaid 20 sportlast. Veest väljus Rait Ratassepp neljandana (2:42.46), kuid parim rattasõiduaeg (11:43.19) tõstis ta kindlaks liidriks. Sisuliselt 12 tundi rattaseljas!

Võrreldes konkurentidega pani imelise vastupidavusega Ratassepp ülipikal jooksudistantsil veel käiku juurde ning võit oli rohkem kui veenev. Finišis märgiti ajaks 22:17.56. Kaks jooksumaratoni läbis ta ajaga 7:36.26. Müstiline tulemus, arvestades, et eelnevalt oli võistluspingutus kestnud juba enam kui 14 tundi.

Teise koha sai ungarlane József Roko, kes kaotas Ratassepale 2 tundi ja 52 minutit. Rahulikult oleks saanud distantsi keskel kerge lõunauinaku teha...

MK-sarja kokkuvõttes tõusis Ratassepp neljandale kohale. Juhib ülekaalukalt tšehh Kamil Suran, kes võitis sarja kaks esimest etappi - Ameerika Ühendriikides Tampas (kahekordne ironman) ja Suurbritannias New Forest Hampshires (kolmekordne ironman).