Latini tänavune hooaeg on olnud igati stabiilne ja korralik. Üle mitme aasta suuremaid vigastusi vältinud eestlasel on ette näidata Euroopa mängude neljas koht Bakuust, samuti mitu esikahekümnekohta MK-etappidelt ja Eesti meistritiitel olümpiadistantsilt.

Marokko rannikulinnas, Agadiris, sujus valitseval Eesti meistril enda sõnul kõik soovitud stsenaariumi kohaselt. Eelkõige tegi rõõmu korralik ujumine, mille järel sai Latin rattarajal väikese grupiga ülejäänute eest turvaliselt ära sõita.

Just rattarajal tehtud töö tagas Latinile hooaja viimaselt võistluselt esikoha. 40 km päeva parima ajaga pedaalinud eestlane suutis kõvemate jooksumeestega vajaliku vahe sisse teha ning viimasel osaalal hoitud kiirusest oli küllalt, et 38 sekundilise eduga kontinentaalkarika etapivõitjaks tulla.

Ajaga 1:53.44 lõpetanud Latin naljatas pärast võitu, et on hea tunne finišeerida kõrgemal kohal, kui on su stardinumber. Marokos oli Latini stardinumbriks 2.

Ehkki Latin pole veel Rio olümpiapiletit endale kindlustanud, on tal seda võimalik teha kuni järgmise aasta 15. maini. Uue hooaja kvalifikatsioonivõistlustega tehakse algust 2016. aasta veebruaris.