1,5 km ujumisest, 40 km rattasõidust ja 10 km jooksust koosnevat olümpiadistantsi alustas Latin keskpärase ujumisega, olles veest väljudes langenud enam kui 70-mehelise võistlejaterivi tagumisse poolde. Kaotus liidrile polnud siiski püüdmatult suur ning päeva paremuselt kolmanda rattaaja välja sõitnud Latin kuulus juba mõne ringi möödudes kindlalt suurde liidergruppi.

10 km jooksuetapp pillutas pika triatleetide rivi oodatult laiali ning kiiremad jooksumehed, eesotsas briti Matthew Sharpiga, kadusid eest. Latin, kes vahetusalas oli tõusnud esikümne piirimaile, loovutas sarnaselt nädalatagusele Türgi MK-etapile natukene oma positsioone ning jäi lõpuks pidama 20. kohale.

Latini lõppaeg Lõuna-Koreas oli 1:49.59. Parimana finišeerinud ja elu esimest maailmakarika etapivõitu tähistanud Sharpile kogunes kaotust minuti ja 21 sekundi jagu. Nädal varem lõpetas Latin MK-etapi hooaja parima, 15. kohaga.

Vaatamata maailmakarikahooaja viimasele osavõistlusele Latin koheselt siiski koju ei naase ning püüab lähinädalatel oma olümpia kvalifikatsioonireitingut parandada veel Aasia karikaetappidel.