Kergejõustikust malli võetud eel- ja põhivõistluste formaadiga tuntust kogunud Tiszaujvarosi MK-etapil olid naiste eliitvõistlejad, kelle hulka kuulus ka Kivioja, jaotatud kahte poolfinaali, millest lõppvõistlusele said edasi iga poolfinaali 13 paremat. Oma poolfinaali 9. kohaga lõpetanud Kivioja sai kirja aja 1:00.46.

Samaaegselt tuli meeste esimeses poolfinaalis Aleksandr Latinil tõusta vähemalt seitsmendaks, et jätkata kõrgemate kohtade püüdmist järgmise päeva finaalvõistlusel. Viimasel ajal mitmete tervisehädadega kimpus olnud Latinil sellist kiirust paraku ei jätkunud ning ta lõpetas oma eelvõistluse 13. mehena. Finaalipääsust jäi puudu 44 sekundit.

Pühapäevases naiste finaalis püsis Kivioja, tänu päeva parimale rattaajale, kõrges mängus kuni 5 km pikkuse jooksuetapini. Jooksukiiruses muidu tublisti arenenud Kiviojal esimestega kaasaminekuks seekord jõudu ei jagunud. Siiski näitas Kivioja jooksurajal igati korralikku 11. aega, mis lõppkokkuvõttes tagas talle sama koha ka finišis.

Tänavusel hooajal tugeva arenguhüppe teinud Kiviojale oli Ungaris saavutatud koht elu parimaks tulemuseks MK-etappidelt.

Lisaks Kiviojale ja Latinile osalesid Tiszaujvarosi MK-etapil veel juuniorite arvestuses Henry Räppo, Kevin Vabaorg ja Johannes Sikk, kes kõik piirdusid poolfinaalidega.