Hiinas toimunud võistluse nädalavahetus oli üles ehitatud kaheosalisena, kus laupäevastes sprindidistantsi poolfinaalidest pääsesid pühapäevasesse A-finaali 30 paremat naist. Finaal ise läbiti juba supersprindi formaadis – 400 meetrit ujumist, 10 km rattasõitu ning 2,5 km jooksu.

Oma poolfinaali 9. ajaga lõppvõistlusele pääsenud Kivioja enda finaali sooritusega just ülemäära rahule ei jäänud. Rattarajal päeva kiireimat minekut näidanud Kiviojal ei õnnestunud sedapuhku leida nobedaid jooksujalgu ning 19. finišeerinud eestlannal jäi esikümnekohast puudu 20 sekundit. „Supersprindi tüüpi lühikese distantsi puhul lihtsalt peab kõik 100% õnnestuma ja eksimisruumi ei saa olla,“ kommenteeris Kivioja oma sooritust.

Kivioja jätkab: „Vaatamata korralikule ujumisele tuli esimestele kaotust siiski 25 sekundit, mis tähendas rattarajal 10 kilomeetrit tagaajamist. Suutsin kohe ratta alguses tugevalt pingutada ja terve aeg grupi eesotsas püsida. Teise vahetusalasse jõudes saime esimesed kätte ja mul olid kõik võimalused teha üks hea võistlus. Kahjuks lihtsalt ei olnud jooksujalgu. Andsin endast kõik, mis oli, aga paraku ei olnud täna see päev.“

Kurvastamiseks Kivioja enda sõnul tal aga aega ei ole. Juba eeloleval nädalavahetusel ootab teda järgmine start kõrgetasemelisel Yokohama MM-etapil.