Tänavu toimub veel aastalõputurniir Istanbulis, kellega WTA-l leping pärast seda lõpeb.

WTA juhtide sõnul on tegemist suurima ja tähelepanuväärseima partnerlusega selle organisatsiooni ajaloos. Auhinnafond sel turniiril on ligi 5 miljonit USA dollarit.

WTA aastalõputurniir on presiižseim võistlus nelja suure slämmi turniiri järel, kuhu pääsevad kaheksa paremat üksikmängijat ja paari. Mullu võitsid selle Serena Williams ning paaridest Maria Kirilenko ja Nadia Petrova.

Esimene WTA aastalõputurniir toimus 1972. aastal USA-s ning seda on peetud mitmes paigas üle maailma. Sel sajandil on see toimunud näiteks Münchenis, Madridis, Dohas, New Yorgis, Los Angelesis ja Istanbulis.

Singapuris pole suuremat tenniseturniiri peetud alates 1999. aastast, mil seal oli ATP Touri kuuluv Heineken Cup ning väiksematel turniiridel on publikuhuvi jäänud kasinaks.

Mänge hakatakse pidama Sports Hub kompleksis, mis valmib 2014. aasta esimeses kvartalis ja läheb maksma miljard dollarit. Kompleksis on 55 000 pealtvaatajat mahutava tribüüniga ja suletava katusega staadion, 13000-kohaline sisestaadion, ujula ja veespordikeskus.