Meeste esinumbrina jätkab Wawrinka finaalivastane Rafael Nadal, teisel positsioonil on Novak Djokovic. Wawrinka tõusis aga suisa viis kohta ning on esmakordselt oma karjääris maailma esikolmikus. Lisaks pole ta kunagi omanud kõrgemat edetabelikohta kui kaasmaalane Roger Federer.

Argentiinlane Juan Martin Del Potro kerkis ühe koha võrra ning on nüüd neljas, David Ferrer ja Andy Murray langesid vastavalt viiendaks ja kuuendaks. Roger Federer pidi endast mööda laskma samuti kaks mängijat, lisaks Wawrinkale ka Tomaš Berdychi, ning asub kaheksandal positsioonil.

Naiste tabelis on jätkuvalt kindel liider ameeriklanna Serena Williams. Võitlus teisele kohale on aga märksa pingelisem, sest Na Li kaotab Victoria Azarenkale vaid 11 punktiga (Na Li 6570p, Azarenka 6581p).

Neljandaks kerkis Agnieszka Radwanska ning kolmandalt kohalt viiendaks langes Maria Šarapova. Suure tõusu tegi Austraalias finaali jõudnud Dominika Cibulkova, kes asetseb varasema 24. koha asemel nüüd 13. positsioonil.

Esmakordselt tõusis maailma edetabelis 20 parema hulka 19-aastane Eugenie Bouchard, kes asub 19. positsioonil. Veel eelmisel nädalal oli ta 31. kohal.

Kaia Kanepi langes tabelis ühe koha võrra ning on nüüd 24. positsioonil, Anett Kontaveit kerkis kolme pügala võrra ning asub 230. kohal.