Kohtumises rootslanna Johanna Larssoniga oli Cornet palava ilmaga värskelt naasnud kümneminutiliselt jahutuspausilt, ent väljakule jõudes sai ta aru, et oli kogemata oma särgi valepidi selga pannud. Cornet otsustas selle kiirelt seljast ära võtta ning õigetpidi pöörata, ent selle peale määras matši kohtunik Cornet'le code violation'i ehk koodeksirikkumise: nimelt tuleb välja, et naismängijatel ei ole lubatud platsil särki seljast võtta, isegi kui selle all on rinnahoidja nagu Cornet'l ka oli.

Kuigi esimese rikkumise tõttu oli tehniliselt tegemist vaid hoiatusega ning Cornet ühtegi punkti ei kaotanud, astus ta kohtunikuga dialoogi ning ei suutnud mõista, miks teda noomiti.

Twitteris ja mujal sotsiaalmeedias põhjustas selline noomitus suurt pahameelt - eelkõige seetõttu, et kummalisel kombel on meestel särgi seljast võtmine lubatud, naistel mitte. Palju toodi välja tõsiasja, et Novak Djokovic istus samal päeval geimide vahepeal tükk aega pingil ilma särgita, aga teda ei karistanud mitte keegi.

Cornet kaotas lõpuks kolmesetilise matši 6:4, 3:6, 2:6.