"Tahaksin järgmises elus olla mõni naistennisist, sest nad naudivad meeste tennise vilju. Neil endil pole mingit sõnaõigust. Neil on vedanud, väga-väga vedanud," muigas Moore, saamata ilmselt isegi täpselt aru, kuivõrd karmilt tema sõnad kõlasid.

"Kui mina oleksin naistennisist, põlvitaksin igal õhtul ja tänaksin jumalat, et Roger Federer ja Rafael Nadal on sündinud, sest nemad on seda spordiala vedanud," lisas Moore.

Intervjuu leidis aset pühapäeval enne Serena Williamsi ja Victoria Azarenka finaali Indian Wellsi turniiril. Juba eile Moore vabandas öeldu pärast ning teatas, et loobub turniiri tegevjuhi ametist.

"Mõistagi ei arva ma, et ükski naine peaks põlvili minema ja kedagi sellise asja eest tänama," ei mõista maailma esinumber Serena Williams Moore'i juttu.

"Ma arvan, et Venus (Williams), mina ja veel paljud mängijad... Kui peaksin teile iga päev lugema, kui paljud inimesed ütlevad meile, et nad vaatavad tennist ainult meie pärast... Ma ei suudaks kõiki neid inimesi kokku lugedagi," jätkas ameeriklanna.

"Arvan, et see pole väga täpne seisukoht. Paljusid naismängijaid on huvitav jälgida ning sama käib meeste koha. Ma arvan, et mõlemaid on huvitav jälgida. Minu arust on Moore'i kommentaarid väga ebatäpsed," lisas Williams.