Tennisekohtunikud Kasahstanist, Türgist, Horvaatiast ja Ukrainast on võtnud altkäemaksu ITF-i Futures turniiride interneti otseskooride tulemustega manipuleerimise eest. See võimaldas kihlveokontorites ennustajatel teha panuseid hetkel, mil punkti võitnud tennisist oli neile juba teada.

Sportradari süsteemi kohaselt uuendavad kohtunikud tahvelarvutite kaudu interneti otseskoore. Sealt omakorda jõuab informatsioon kihlveokontoritele, kes muudavad selle alusel oma mängude koefitsiente. Guardiani andmetel andsid petturitest kohtunikud panustajatele telefonisõnumite teel teada, kes järgmise punkti võitis ning alles siis sisestati tulemus süsteemi. Pettusega tegeleti madalama tasemega profiturniiridel, mille mängudest telepilti ei toodetud.

Mullu veebruaris sai Kasahstani kohtunik Kirill Parfenov ITFilt eluaegse tennises tegutsemise keelu, sest ta kutsus Facebooki kaudu üht teist kohtunikku tulemustega manipuleerima. Mullu augustis sai aastase tegutsemiskeelu Horvaatia kohtunik Denis Pitner, kes logis end pidevalt ühele kihlveokontori kontole, kust tehti tennisematšidele panuseid.

Pettustega on tegelenud veel neli kohtunikku, keda ootab arvatavasti samuti pikk töökeeld.