Bouchard väitis kolmapäeval USA ringkonnakohtusse hagi esitades, et 4. septembri kukkumine tekitas talle tõsist valu ja majanduslikku kaotust.

21-aastane kanadalanna oli just lõpetanud segapaarismängu ning naases riietusruumi kell 22. Paar minutit hiljem libastus ta riietusruumi kõrval olnud massaažiruumis, lüües pea vastu põrandat. Bouchardil tuvastati peapõrutus ja tõsine peavigastus. Edasisest turniirist pidi Bouchard loobuma, nagu ka turniiridest Hiinas ja Jaapanis.

5. oktoobril tundis Bouchrd ChinaOpeni turniiri neljanda ringi matšis peapööritust ning pidi arsti soovitusel matši pooleli jätma.

Bouchardi advokaatide sõnul viis naise "võõral ja ohtlikul ainel" libastumiseni korraldajate suutmatus oma valdustes puhtust ja korda hoida. Tegemist oli pesuvahendiga, mille koristaja jättis põrandale, eeldades, et õhtul ja öösel seda ruumi keegi enam ei kasuta.

Sportlase sõnul on tema maailma edetabeli koht juhtunust alates langenud 13 koha võrra ning langeb usutavasti veelgi. Bouchard on praegu WTA edetabelis 39. kohal.