Viienda asetusega poolatar alistas mõnevõrra üllatuslikult tiitlikaitsja, valgevenelanna Victoria Azarenka (WTA 3.) 6:1, 5:7, 6:0 ning kohtub poolfinaalis slovakitari Dominika Cibulkovaga (WTA 24.), kes oli numbritega 6:3, 6:0 üle rumeenlannast Simona Halepist (WTA 11.).

24-aastane Radwanska jõudis aasta esimesel Suure slämmi turniiril nelja parema hulka esmakordselt. "Olen mänginud siin mitmes veerandfinaalis ning ühel päeval ütlesin ma endale, et pean tegema ühe sammu kaugemale ja jõudma ka poolfinaali. Olen nii-nii õnnelik, et sain sellega lõpuks hakkama," tunnistas ta. Muide, ka tema poolfinaali vastane Cibulkova pole kunagi varem Austraalias nelja sekka jõudnud.

"Minu mäng ei olnud selline nagu ma tahtnuks... Ta oli agressiivne, ta realiseeris kõik löögid," tunnustas Azarenka vastase esitust. Pärast turniiri kahe viimase aasta võitja väljalangemist on naistest kõrgeima asetusega alles jäänud mängija hiinlanna Na Li, kes kohtub teises poolfinaalis suurüllataja, noore kanadalanna Eugenie Bouchardiga.

Naiste poolfinaalid:
Eugenie Bouchard (WTA 31.) - Li Na (WTA 4.)
Dominika Cibulkova (WTA 24.) - Agnieszka Radwanska (WTA 5.)