Kohtumist alustas paremini Vekic, kes murdis alustuseks Bertensi servigeimi. Vekic murdis seisul 4:2 teisel korral hollandlanna geimi ning pääses esimest setti 5:2 juhtima ning asus servima setivõidu nimel. Bertens suutis raskest seisust välja tulla, murdes kahel korral Vekici pallingu ning viis esimese seti kiiresse lõppmängu. Seal jäi peale Bertens, kes loovutas vastasele kiires lõppmängus kaks punkti.

Teine sett möödus tasavägiselt. Ehkki Vekic kaotas seisul 1:1 oma pallingugeimi, suutis ta kiiresti sellele vastata ning peagi seis oli viigis 3:3. Seisult 4:4 sai Bertens kätte otsustava murde ning hoides seejärel oma servigeimi ära, sai ta kirja 7:6 (2), 6:4 võidu.

Vekic servis kaks ässa Bertensi kaheksa vastu, topeltvigu tegi horvaat kaheksa, hollandlanna kuus.

ENNE MÄNGU:

Kui turniiril teist asetust omanud Bertensi finaali jõudmine ei ole üllatus, siis Vekići puhul võib nii kaugele jõudmist kergeks üllatuseks nimetada küll - turniiril kaheksanda asetusega 22-aastane Vekić alistas veerandfinaalis näiteks värske Australian Openi finalisti ja maailma teise reketi Petra Kvitova kindlalt 6:4, 6:1.

Vekić on hea turniiriga juba kindlustanud endale ka uue karjääri kõrgeima WTA edetabelikoha - homme avaldatavas edetabelis tõuseb ta kaotuse korral 25. kohale, võidu puhul aga juba 23. reale.

Bertensi ja Vekići kohtumine algab kell 15.30, Delfi TV näitab seda otsepildis.