Anett alustas hästi, minnes esimest setti juhtima 2:0. Siis aga murdis Sakkari geimi tagasi ja nii jõuti seisuni 4:4. Kreeklanna seejärel oma servi hoidis, aga Kontaveit mitte ja 39 minutiga oli sett klaar.

Kui esimene sett oli mänguliselt võrdne, siis teine enam mitte. Kontaveit murdus teise seti teises geimis, kui võimaldas vastasel saada viis murdepalli, neist mitmed oma topeltvigade tõttu. Läks geim ja läks tegelikult ka mäng. Sakkari võitis kuus geimi järjest ja sammus kolmandasse ringi.

Austraalia lahtistel 16 parema hulka jõudnud Kontaveit on tänavu mänginud seitsmel turniiril, neist koguni neljal on ta piirdunud vaid ühe mänguga. Ilmselgelt midagi häirib ja pärsib sportlikku tulemust.

Eelinfo:

22-aastased Kontaveit ja Sakkari on senise karjääri jooksul omavahel kohtunud neljal korral ning mõlemal on kirjas kaks võitu.

Sakkari võitis mullu Austraalia lahtistel 6:0, 6:4 ja 2016. aastal Miamis 6:3, 6:1. 2016. aasta Gstaadi turniiril jäi 7:5, 6:1 peale Kontaveit ning ka samal aastal Indian Wellsis võitis eestlanna. Toona oli skoor 6:4, 6:3.