34-aastane Williams alistas Larssoni 6:2, 6:1 ja pääses kaheksandikfinaali, kus kohtub Kasahstani tennisisti Jaroslava Švedovaga.

"Vau! See on üpris äge ja ausalt öeldes on see parim paik, kus selle tähiseni jõuda, sest just siin see kõik algas," rääkis õnnelik Williams matši järel.

Williams võitis esimese suure slämmi turniiri 17 aastat tagasi just US Openil. Kui ameeriklannal õnnestuks võita ka tänavu, oleks see tema 23. suure slämmi turniirivõit. Sellega mööduks ta Steffi Grafist ja jääks vaid ühe turniirivõidu kaugusele rekordinaisest Margaret Courtist.

Esireketi vanem õde, 36-aastane Venus Williams alistas eile sakslanna Laura Siegemundi 6:1, 6:2. Kui õed on võidukad ka kahes järgmises ringis, tuleb neil poolfinaalis omavahel vastamisi minna.

Meeste üksikmänguturniiril pidi kolmanda asetusega Stan Wawrinka päästma ühe matšpalli, et alistada britt Dan Evans 4:6, 6:3, 6:7 (6), 7:6 (8), 6:2. 31-aastane šveitslane päästis maailma 64. reketi vastu matšpalli, kui oli neljanda seti kiires lõppmängus taga 5:6.

Järgmises ringis kohtub Wawrinka ukrainlase Illya Martšenkoga, kes sai loobumisvõidu Nick Kyrgioselt. Austraallane jättis kohtumise pooleli jalavigastuse tõttu.

Olümpiavõitja Andy Murray alistas eile 7:6 (4), 5:7, 6:2, 6:3 Itaalia mängija Paolo Lorenzi. Šotlase järgmine vastane on 22. asetusega bulgaarlane Grigor Dimitrov.