"Palusin täna 18-aastaselt õepojalt (et oleks selge, ta on mustanahaline), et ta sõidutaks mind kokkusaamisele, et ma saaksin turvaliselt oma telefoniga töötada. Nägin kaugelt politseinikku ja kontrollisin koheselt, kas me kiirust ei ületa. Siis meenus mulle see jube video naisest autos, kui politseinik ta poiss-sõbra maha lasi. See kõik käis loetud sekundite jooksul minu peast läbi. Ma isegi kahetsesin, et ma polnud roolis. Ma ei andestaks endale kunagi, kui minu õepojaga midagi juhtuks. Ta on nii süütu," kirjutas Williams oma Facebooki lehel.

Williams vihjas tänavu juulis Minnesotas juhtunud intsidendile, kus politseinik lasi maha mustanahalise Philando Castile, kui too oma taskust dokumente otsis.

Maailma tennise edetabelis teisel kohal asuv ameeriklanna avaldas ühtlasi hämmingut, et ta peab sellistele asjadele tänapäeval mõtlema.

"Miks ma üldse aastal 2016 sellele mõtlen? Kas me pole käinud maha pika tee, avanud uusi uksi, mõjutanud miljardeid. Aga nagu Martin Luther King ütles: "Tuleb aeg, kui vaikimine on reetmine." Mina ei vaiki," lisas Williams.