Avaseti 6:3 võidu järel juhtis Nalbandian teist setti Nadali pallingul 5:3, ent ei suutnud matšivõidu vormistamiseks realiseerida ühtegi neljast murdepallist, kirjutab ERR Sport.

Järgmiseski geimis oli argentiinlasel oma servil veel üks matšpall, kuid seegi õnnestus Nadalil tõrjuda ning võita sett 7:6 kiires lõppmängus.

Otsustavas setis oli Nalbandiani mänguisu kadunud, Nadal jäi peale “kuivalt” 6:0.

Veerandfinaalis ootab hispaanlast veel üks Argentina tennisist - kuuenda paigutusega Juan Martin Del Potro, kes lõpetas 7:6, 7:6 paremusega maailma edetabelis 147. kohal paikneva ameeriklasest üllataja John Isneri turniiri.

Ka ülejäänud favoriidid esinesid neljandas ringis kindlalt. Serblasest tiitlikaitsja Novak Djokovic oli 7:6, 7:6 parem šveitslasest Stanislas Wawrinkast. Järgmisena läheb Djokovic kokku ameeriklase Andy Roddickiga, kes võitis 7:6, 3:6, 6:3 hispaanlast David Ferrerit.

Alumises tabelipooles alistas teise asetusega šveitslane Roger Federer Tšiili tennisisti Fernando Gonzalez 6:3, 5:7, 6:2 ning kohtub veerandfinaalis hispaanlase Fernando Verdascoga.

Viimase poolfinaalkoha selgitavad horvaat Ivan Ljubicic, kes võitis 4:6, 7:6, 7:6 venelast Igor Andrejevit ning neljanda asetusega šotlane Andy Murray, kes sai seisul 6:2, 3:0 Tommy Robredo vastu loobumisvõidu, sest hispaanlane tegi viga parema käe randmele.